A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Звіт за I півріччя 2022 рік Комунального закладу «Центр з надання соціальних послуг» Новослобідської сільської ради

Дата: 19.08.2022 10:33
Кількість переглядів: 438

Звіт про роботу віддлу культури та мистецтв виконавчих органів дрогобицької  міської ради за 1-й квартал 2021 року | Дрогобицька Міська Рада

Звіт за I півріччя 2022 рік Комунального закладу «Центр з надання соціальних послуг» Новослобідської сільської ради

За I півріччя 2022 рік робота Комунального закладу «Центр з надання соціальних послуг» Новослобідської сільської ради була спрямована на виконання Закону України  «Про соціальні послуги», Державних стандартів догляду вдома, натуральної допомоги та соціального супроводу.

В закладі функціонує 1 відділення соціальної допомоги вдома, 1 відділення організації надання адресної натуральної допомоги, працювало 2 фахівця із соціальної роботи. Відділенням допомоги вдома за звітний період виявлено – 57 осіб, потребуючих обслуговування (із них всі в сільській місцевості) та 18 сімей з дітьми (61 особи), як такі, що потрапили в складні життєві  обставини, . У відділенні соціальної допомоги вдома отримали соціальні послуги – 57 осіб. За I півріччя 2022 рік 8 осіб які отримали соціальні послуги із встановленням диференційованої плати у відділенні догляд вдома, 122 особам надано платні послуги у відділенні організації надання адресної натуральної допомоги . Середнє навантаження на 1 соціального робітника склало 6 осіб.

За звітний період Центром надано платних (у т. ч. диференційованої плати) послуг на 12,8 тис. грн. Надано соціальних послуг 13300. За I півріччя 2022 рік фахівцем із соціальної роботи здійснено 34 соціальних інспектувань.

Обсяг фактичних видатків на утримання Комунального закладу «Центр з надання соціальних послуг» за I півріччя 2022 року  склав 890,3 тис. грн.  

Сумський обласний центр соціальних служб було організовано та проведено зустрічі практичних психологів із прийомними батьками, батьками-вихователями, опікунами, піклувальниками, патронатними вихователями, фахівцями із соціальної роботи з питань виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування,   також проведено навчання прийомних батьків та батьків-вихователів з метою підвищення їх виховного потенціал, проведено онлайн-навчання з питань організації надання соціальних послуг в умовах воєнного стану для працівників установ надавачів соціальних послуг.

Щомісяця перевіряється оформлення та ведення звітної документації соціальних робітників. Проводиться робота з питань належного виконання функціональних обов’язків, вивчення законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь