Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

5-та річниця з дня створення Новослобідської територіальної громади.

Дата: 18.11.2022 23:23
Кількість переглядів: 130

Фото без описуСьогодні ми думками повернулись в історію...коли проходив нелегкий шлях створення громади та перші кроки її становлення. П’ять років, тому ми, повіривши в свої сили, і сповна довірившись один одному об’єдналися у маленьку - велику єдину територіальну громаду. Для всіх – єдині радощі, прикрощі і здобутки. І ось нам уже п’ять років!

І знову нові випробування... війна... Ми перші почули вибухи, ми перші побачили рух танків, ми майже кожного дня під обстрілами, але ми віримо в ПЕРЕМОГУ 🇺🇦

Наша громада аграрна, тому сьогодні ми відзначаємо два свята разом, це ювілей громади та День працівників сільського господарства.

Напередодні цього професійного свята вітали усіх працівників сільськогосподарських підприємств нашої громади. Всіх, хто трудиться біля землі, всіх, хто тримає зараз цей потужний фронт. Дякуємо вам і низько вклоняємось за вашу працю без вихідних, святкових днів, коли треба бути в строю день і ніч.

Бажаємо, щоб ви працювали під мирним українським небом і були щасливі тут на рідній українській землі!

Із добрими, щирими словами підтримки до присутніх звернулась голова Конотопської РВА Тетяна Сизон та вручила грамоти за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку агропромислового виробництва.

Сільський голова Ольга Гаркавенко подякувала всім мешканцям громади, аграріям, які небайдужі до долі рідного краю, хто своєю працею змінює кожен день життя на краще і наголосила, що у ці непрості для нашої громади та країни часи, нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати особисті думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей. І разом, кожен на своєму "фронті", йти до ПЕРЕМОГИ 🇺🇦

Були відмічені усі, хто робив перші кроки, хто приєднувався пізніше, хто своєю працею, життєвою позицією, допомогає рухатись вперед, прославляє рідний край.

Працівники культури та аматори сцени вітали громаду з першим ювілеєм, з Днем працівників сільського господарства своїми виступами.

Тільки разом, єдиним фронтом, єдиним бажанням, ми зможемо захистити та вибороти перемогу для нас, наших дітей та онуків!

Віримо у незламність нашого народу та наші Збройні сили України!

Все буде Україна 🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь