A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

ЦДЮТ Новослобідської громади було проведено територіальний етап обласного фестивалю мистецтв "Перлини нашої душі"

Дата: 23.11.2022 12:25
Кількість переглядів: 149

Фото без опису22 листопада 2022 року ЦДЮТ Новослобідської громади було проведено територіальний етап обласного фестивалю мистецтв "Перлини нашої душі". Це вже не перший рік, коли наші діти беруть участь у цьому фестивалі і демонструють надзвичайно гарні креативні вироби. Незважаючи на складність ситуації, яка склалась у нашій країні, цей рік не став виключенням. Діти виготовляли роботи за напрямом «Квілінг». На перший погляд здається, що працювати у техніці квілінг легко, але це не так просто. Вийшло не тільки цікаво, а й пізнавально. У територіальному етапі фестивалю взяли участь 4 учасників, які представили 4 роботи, у І молодшій віковій категорії діти віком від 7 до 12 років у двох номінаціях: площинні вироби і композиція. Кожна робота по – своєму особлива, яскраво висвітлює тематику, характеризується високим художнім рівнем.

Члени журі визначили переможців за набраною сумою балів. Щиро вітаємо: у номінації «Композиція»у І віковій категорії: І місце – Чапля Артем, гурток «Креативне рукоділля», керівник гуртка Чапля Н.І. (ЦДЮТ Новослобідської сільської ради), ІІ місце – Костиріна Валерія, керівник гуртка Чернякова Л.О. (Новослобідський ліцей). У номінації «Площинний виріб»: І місце – Стрижак Христина, гурток «Креативне рукоділля», керівник гуртка Чапля Н.І. (ЦДЮТ Новослобідської сільської ради); ІІ місце – Приходько Марія, керівник гуртка Приходько Л.В. (Юр’ївська гімназія).

На обласний фестиваль будуть надіслані роботи Стрижак Христини і Чаплі Артема. Бажаємо учасникам перемоги на наступному етапі фестивалю!))))



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь