Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новорічна листівка на передову!

Дата: 01.12.2022 07:54
Кількість переглядів: 298

Фото без описуЗ метою активізації національно – патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, підтримки бойового духу воїнів Збройних Сил України, Українським державним центром національно – патріотичного виховання, краєзнавства та туризму учнівської молоді оголошено про проведення Всеукраїнської доброчинної акції на підтримку наших Героїв на передовій «Новорічна листівка на передову». На регіональному (обласному) етапі буде відібрано 8 найкращих листівок, які подаватимуться на Всеукраїнський етап. Редакційна колегія обере 2 найкращі листівки з кожного регіону для подальшого їх видання.

До участі у Всеукраїнській доброчинній акції долучилися і діти нашої Новослобідської громади. Усього надійшли 32 роботи.

Вітальна листівка мала бути виготовлена у довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, крейда тощо). Тематика листівок довільна до новорічних свят.

Учасникам вдалося висловити почуття поваги і вдячності українським воїнам за мужність, оборону нашої країни, прагнення до Перемоги.

За рішенням членів журі обрано 4 листівки для участі у обласному етапі акції. Щиро вітаємо Секо Євсія, Секо Олександру, Федорцеву Карину – учнів Мазівської гімназії та Приходько Марію – ученицю Юр’ївської гімназії. Щиро дякуємо усім учасникам за участь! Бажаємо учасникам перемоги на наступному етапі акції!

Звертаємося до усіх діток нашої Новослобідської громади! Намалюйте малюнок, зробіть сувенірчик для підтримки наших Захисників і Захисниць, адже зовсім скоро їхнє професійне свято та і новорічні свята вже не за гормами. Усі малюнки і поробки обов'язково будуть передані нашим військовим. Нехай кожен з них у ці складні важкі часи відчує частинку тепла і затишку, турботи і піклування. Разом ми сила! Крокуємо до Перемоги Разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь