A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

Дата: 19.01.2023 15:24
Кількість переглядів: 308

Фото без описуЩорічно з метою привернення уваги суспільства, зокрема дітей та молоді, до існуючих проблем у сфері охорони праці та виховання високої культури безпеки праці серед дітей та юнацтва, сприяння розвитку дитячої творчості, виявленню, відбору та підтримці талановитої молоді, формування свідомої позиції молоді щодо значення і місця безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя, акцентування уваги дітей та молоді як майбутніх працівників на виробничих небезпеках і ризиках проводиться Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». Не став виключенням і 2023 рік. Вже не перший рік діти нашої Новослобідської громади беруть участь у конкурсі. Сьогодні відбувся територіальний етап.

На конкурс була представлена 21 творча робота вихованців, учнів закладів позашкільної та загальної середньої освіти Новослобідської громади: Юр’ївської гімназії, Мазівської гімназії, Князівської гімназії, ЦДЮТ Новослобідської сільської ради.

Згідно з Положенням про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» на розгляд членів журі були представлені конкурсні роботи учасників за двома віковими групами: І – діти віком від 6 до 10 років, ІІ – діти віком від 11 до 14 років. При оцінюванні робіт ураховувались відповідність роботи тематиці конкурсу, актуальність теми, практичне значення, втілення творчої ідеї та задуму автора, оригінальність та оформлення.

Творчі роботи вихованців характеризуються оригінальністю сюжету, яскравістю та виразністю. У роботах відображено тему охорони праці та техніки безпеки.

На підставі висновків членів журі територіального етапу конкурсу за набраною сумою балів переможців визначено. Щиро вітаємо:

у І – ій віковій категорії від 6 до 10 років: з І місцем – Лазоренка Дмитра, учня Юр’ївської гімназії, вихованця гуртка «Чарівний пензлик», керівник гуртка Скворцова С.В.; з ІІ місцем – Ковальова Артема, учня Юр’ївської гімназії, вихованця гуртка «Чарівний пензлик», керівник гуртка Скворцова С.В.; Літвінова Назара, учня Князіської гімназії, вчитель Конюх К.В.; з ІІІ місцем – Шибаєва Кирила, учня Юр’ївської гімназії, вихованця гуртка «Чарівний пензлик», керівник гуртка Скворцова С.В. У ІІ – ій віковій категорії від 11 до 14 років: з І місцем – Цибульняка Павла, учня Юр’ївської гімназії, вихованця гуртка «Чарівний пензлик», керівник гуртка Скворцова С.В.; з ІІ місцем - Риндич Марію, ученицю Юр’ївської гімназії, вихованку гуртка «Чарівний пензлик», керівник гуртка Скворцова С.В.; з ІІІ місцем – Барибіна Тимофія, учня Мазівської гімназії. Щиро дякуємо усім учасникам за участь.

На обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» у І віковій групі – діти 6– 10 років: буде направлено роботу Лазоренка Дмитра; у ІІ віковій групі – діти 11-14 років: роботу Цибульняка Павла. Бажаємо учасникам перемоги на наступному етапі конкурсу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь