A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

1 лютого 2023 року ЦДЮТ Новослобідської сільської ради проведено територіальний етап Національного конкурсу творчих робіт

Дата: 02.02.2023 03:04
Кількість переглядів: 219

Фото без описуЗ метою національно - патріотичного виховання дітей та учнівської молоді засобами образотворчого мистецтва, формування активної громадянської позиції у здобувачів освіти, активізації творчої та пізнавальної ініціативи учнівської молоді; виявлення та підтримки обдарованих учнів, 1 лютого 2023 року ЦДЮТ Новослобідської сільської ради проведено територіальний етап Національного конкурсу.

На конкурс було представлено 7 творчих робіт вихованців, учнів закладів позашкільної та загальної середньої освіти Новослобідської сільської ради.

Згідно з Положенням про проведення Національного конкурсу на розгляд членів журі були представлені конкурсні роботи учасників за двома віковими групами: молодша група – діти віком від 7 до 11 років, старша група – діти віком від 12 до 16 років.

При оцінюванні робіт ураховувались змістовність та повнота розкриття теми; рівень майстерності та техніка виконання; композиційне та кольорове рішення; культура оформлення роботи; творчий підхід до виконання роботи (креативність, використання оригінальних технік та нестандартних матеріалів)

Творчі роботи вихованців характеризуються оригінальністю сюжету, яскравістю та виразністю. У роботах відображено тему Перемоги України, якою учасники уявляють Україну, Україну, про яку вони мріють і де вони хотіли б жити. Діти через малюнок висловили свої думки і власне світобачення, проявили свою творчість, креативність та оригінальність.

На підставі висновків членів журі територіального етапу конкурсу за набраною сумою балів переможців визначено. У молодшій групі – діти віком від 7 до 11 років:

І місце – Дворніков Ярослав, учень Новослобідського ліцею Новослобідської сільської ради, робота «Свобода»; ІІ місце – Цибульняк Михайло, учень Юр’ївської гімназії Новослобідської сільської ради, вихованець гуртка «Чарівний пензлик», робота «Мирне небо»; ІІ місце – Перфільєв Назар, учень Князівської гімназії Новослобідської сільської ради, робота «Барви перемоги»; ІІІ місце – Сиродоєв Антон, учень Князівської гімназії Новослобідської сільської ради, робота «Слава Україні!».

У старшій групі – діти віком від 12 до 16 років: І місце – Мазін Олег, учень Мазівської гімназії Новослобідської сільської ради, вихованець гуртка «Креативне рукоділля», робота «Вільна та незламна»; ІІ місце – Цибульняк Павло, учень Юр’ївської гімназії Новослобідської сільської ради, вихованець гуртка «Чарівний пензлик», робота «Майбутнє»; ІІІ місце - Басіладзе Дар’я, учениця Новослобідського ліцею Новослобідської сільської ради, робота «Мрії». Щиро вітаємо переможців!

На обласний етап Національного конкурсу будуть на правлені роботи у молодшій групі – діти віком від 7 до 11 років: «Свобода» Дворнікова Ярослава; у старшій групі – діти від 12 до 16 років: «Вільна та незламна» Мазіна Олега. Бажаємо хлопцям перемоги на наступному етапі конкурсу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь