Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Чим живе Новослобідська громада сьогодні:

Дата: 27.03.2023 08:16
Кількість переглядів: 114

Фото без описуЖиття пливе своєю чергою, а весняні дні вирують з повною силою…. Незважаючи на те, що Новослобідська громада перебуває в зоні бойових дій, працівники сільської ради та структурних підрозділів докладають всіх зусиль для підтримання життєдіяльності всієї громади в цілому:

📌 Директор КЗ «Центр з надання соціальних послуг» Лілія Єременко здійснила виїзд до с. Нові Гончари з перевіркою підопічних відділення догляду вдома та якості надання соціальних послуг співробітниками.

📌З метою підготовки навчальних закладів до нового опалювального сезону в с. Князівка та с. Мазівка проводились роботи по запуску опалення.

📌Для підтримки закладів культури в належному стані в Мазівському СБК проводились ремонтні роботи – заміна даху та заливка полу в кочегарці.

📌Перукар КЗ «Центр з надання соціальних послуг» продовжує надавати свої послуги. На цьому тижні перукарські послуги отримали мешканці сел Нова Слобода та Мінакове.

📌Працівниками закладів освіти продовжуються роботи, щодо виготовлення маскувальних сіток для наших захисників.

📌По населеним пунктам громади продовжуються роботи з благоустрою та впорядкування територій старостинських округів – прибирання кладовищ (вирубка зайвої порослі), наведення чистоти на вулицях; біля закладів соціальної інфраструктури – адмінбудівель, клубних та медичних закладів; Приємно, що і місцеві мешканці – діточки разом з батьками, не стоять осторонь та долучаються до прибирання прилеглих територій! Разом ми наближаємо Перемогу!

📌В селах Чаплища, Червоне Озеро та Волинцеве проводились роботи по видаленню аварійних дерев.

📌Електрик продовжує виконувати поточні роботи задля забезпечення безперебійного електропостачання.

📌Працівниками КП «Турбота» проводились ремонтні роботи водопроводних колонок з метою безперебійного задоволення потреб місцевого населення у водопостачанні села Волинцеве. Крім того вони спільно с працівниками ЖКГ приймають активну участь у прибиранні кладовищ та прилеглих територій громади. Щиро дякуємо їм за їх плідну працю!

📌Пропонуємо всім мешканцям громади, працівникам установ і організацій, підприємців долучатися до прибирання, санітарної очистки й озеленення своїх дворів, прилеглих територій, узбіч доріг.

📌Нагадуємо про обов’язок дбати про довкілля, не викидати сміття у недозволених місцях, не спалювати його, сприяти усуненню стихійних сміттєзвалищ і дотримуватися правил благоустрою та безпеки.

‼️ Особливу увагу звертаємо мешканців на дотримання правил мінної безпеки:

‼️ Оминайте снаряди, які не розірвались. Під час обстрілу деякі снаряди можуть не спрацювати одразу. Але вони готові вибухнути будь-якої миті . Не можна підбирати такі «трофеї».

‼️ Заборонено: наближатися до вибухонебезпечного предмета; пересувати його або брати до рук; розбирати, кидати, бити по ньому; розпалювати поряд багаття або кидати в нього предмет; приносити вибухонебезпечний предмет додому.

‼️ Уникайте руїн та ділянок, які ще не розміновані. Задля власної безпеки, зараз у жодному разі не варто ходити на водойми та городи, до лісу чи в поле.

‼️ Запам'ятайте: торкатися підозрілого предмета заборонено; не використовуйте поруч підозрілого предмета засоби радіозв'язку та телефони; удар, струс, тертя та нагрівання можуть спричинити вибух.

Бережіть себе та своїх близьких!💙💛



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь