Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

До річниці початку визволення українських земель працівники Новослобідської сільської ради долучились до облаштування паркової зони

Дата: 03.04.2023 15:15
Кількість переглядів: 187

Фото без описуДо річниці початку визволення українських земель від рашистських загарбників, з метою підтримання віри та надії у щасливе майбутнє, наближення бажаної перемоги та зародження нового життя, працівники Новослобідської сільської ради долучились до облаштування паркової зони в с. Нова Слобода.

Так, були висаджені саджанці верб, туй, самшитів, ельвадери та форзицій. Посадка саджанців, як закладка нового ґрунту для нового життя… Облаштування та озеленення паркової зони дозволить людям різних вікових категорій почуватися максимально комфортно та вільно. Вдихати чисте повітря нового, майбутнього, незалежного існування в рідній домівці…

Це дозволить ще більше згуртувати населення та залучити односельців до спілкування та взаємодопомоги та підтримки один одного, що так важливо в сьогоднішній час. Заходи по облаштуванню паркової зони ще тривають і в подальшому планується встановлення пам’ятних знаків для вшанування найбільш значущих подій в історії нашої громади.

Збільшення об’єктів природної спадщини забезпечить інформування населення та популяризацію збереження об’єктів природної спадщини і підвищення морального та бойового духа.

Разом ми незламні та нескорені!

Спільно наближаємо Перемогу!💙💛



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь