Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Територіальний етап обласного фестивалю юних майстрів «Веселка творчості»

Дата: 06.04.2023 08:42
Кількість переглядів: 162

Фото без описуТериторіальний етап обласного фестивалю юних майстрів «Веселка творчості» щорічно проводиться з метою виявлення та підтримки обдарованих дітей та молоді, відродження української національної культури, пропаганди кращих традицій мистецтва вишивки і бісероплетіння, залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва. 4 квітня 2023 року було проведено територіальний етап обласного фестивалю юних майстрів «Веселка творчості».

У територіальному етапі обласного фестивалю юних майстрів «Веселка творчості» взяли участь 8 учасників закладів загальної середньої та позашкільної освіти Новослобідської сільської ради, які представили 16 робіт.

Згідно з Положенням на розгляд членів журі було представлено роботи учасників у одній віковій категорії: І – від 7 до 12 років у напрямах: вишивка і бісероплетіння. За напрямом «Вишивка» у номінації «український рушник». За напрямом «Бісероплетіння» у номінаціях: «плетіння з використанням дроту», «плетіння бісером» та «вишивка бісером».

При оцінюванні робіт ураховувались художній рівень та техніка виконання, відповідність з народними традиціями, відображення місцевого колориту, композиційна досконалість робіт, оформлення робіт.

На підставі висновків членів журі територіального етапу обласного фестивалю «Веселка творчості» переможців визначено. Щиро вітаємо: у номінації «Вишивка. Український рушник»: з І місцем – Приходько Марію, вихованку гуртка «Креативне рукоділля», керівник гуртка Скворцова С.В.; з ІІ місцем – Шибаєва Кирила, учня Юр’ївської гімназії, вчитель Ісаєва К.М. У номінації «Бісероплетіння. Вишивка бісером»: з І місцем – Яцину Анжеліку та Ярошенка Руслана, вихованців гуртка «Креативне рукоділля», керівник гуртка Чапля Н.І. У номінації «Бісероплетіння. Плетіння з використанням дроту»: з І місцем – Квік Ангеліну, ученицю Князівської гімназії, вчитель Соколова А.В.; з ІІ місцем – Секо Олександру, вихованку гуртка «Креативне рукоділля», керівник гуртка Растова М.В. У номінації «Бісероплетіння. Плетіння бісером»: з І місцем – Ляшенко Анастасію та Приходько Мілену, вихованок гуртка «Креативне рукоділля», керівник гуртка Чапля Н.І.; з ІІ місцем – Приходько Марію, вихованку гуртка «Креативне рукоділля», керівник гуртка Скворцова С.В.

На обласний фестиваль юних майстрів «Веселка творчості» будуть направлені роботи у віковій категорії – від 7 до 12 років: у номінації «Вишивка. Український рушник» Приходько Марії; у номінації «Бісероплетіння. Вишивка бісером» Яциної Анжеліки та Ярошенка Руслана; у номінації «Бісероплетіння. Плетіння з використанням дроту» Квік Ангеліни; у номінації «Бісероплетіння. Плетіння бісером» Ляшенко Анастасії та Приходько Мілени.

Щиро дякуємо усім учасникам за участь. Бажаємо перемоги на наступному етапі конкурсу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь