Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

В Новослобідській громаді продовжуються заходи з благоустрою

Дата: 14.04.2023 07:57
Кількість переглядів: 124

Фото без опису📌До великодних свят залишилось декілька днів… Незважаючи на не завжди сприятливу погоду працівники сільської ради та її структурних підрозділів, а також небайдужі мешканці використовують кожну вільну хвилину аби навести чистоту та лад в нашій рідній домівці!

📌Протягом тижня старости, освітяни, працівники соціальної, культурної сфери, та комунальних підприємств спільно з місцевими жителями докладають максимум зусиль для виконання робіт по благоустрою територій населених пунтків.

📌Так, активно прибираються території біля адмінбудівель, на територіях закладів соціальної інфраструктури, біля пам’ятних місць, на кладовищах.

📌Здійснюються роботи по побілці стовбів, дерев, огорож, заборів, бордюрів, висаджуються квіти, облаштовуються дитячі майданчики та зупинки громадського транспорту, вирублюється заява рослинність та поросль тощо.

📌Благоустрій громади – спільна справа всіх мешканців, це один із показників участі громади у вирішенні спільного завдання. Разом ми змінюємо світ на краще.

💙💛Дорогі мешканці Новослобідської громади! Дякуємо всім хто долучився та долучається до заходів з благоустрою своєї місцевості! За вашу чуйність, небайдужість та віру у світле та чисте майбутнє! Спільно ми зробимо наш дім красивим та комфортним. Постараймося разом, щоб кожен куточок нашого населеного пункту засяяв чистотою і ми гідно зустріли Великдень.💙💛

💙💛Продовжуємо і надалі впорядковувати територію, де живемо та працюємо! Разом допоможемо створити більш чисте та охайне середовище для нас і наших дітей та внуків!

Слава Україні!🇺🇦

Разом до ПЕРЕМОГИ!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь