A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

«Мобільний адміністратор – це ДОСТУПНО»

Дата: 01.05.2023 09:15
Кількість переглядів: 176

Фото без описуМобільний адміністратор –проєкт «Програми ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, що діє у Новослобідській територіальній громаді з початку 2023 року та є «рятувальним колом» для тих жителів нашої громади, які через різні життєві обставини опинилися в ситуаціях, коли фізичний стан не дає можливості самостійно вирішити питання щодо оформлення необхідних документів.
Підвищення якості життя старшого покоління, людей з постійними та тимчасовими вадами здоров’я, а також тих, кому важко пересуватись – один із найголовніших пріоритетів сільскої ради. Саме тому для таких категорій громадян Відділ-Центр адміністративних послуг Новослобідської слільської ради здійснює виїзні обслуговування на дому, в лікарні або за місцем їх перебування. Обслуговування здійснюється за допомогою мобільних цифрових кейсів, що оснащенні всім необхідним технічним обладнанням.

Скористатися безкоштовним обслуговуванням через мобільний адміністратори можуть:
•    Особи, які досягли 80-річного віку;
•    Особи з інвалідністю 1 групи;
•    Осіб, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватися, у т.ч. перебувають на лікуванні;
•    Тощо.;
 
Виїзд до заявника здійснюється за поданою заявою протягом 3-х днів з урахуванням графіку роботи Відділу-Центру адміністративних послуг. Після уточнення зручної дати та часу виїзного обслуговування, адміністратор ЦНАПу консультує щодо порядку надання адміністративної послуги й процедури її отримання.
Скориставшись виїзним обслуговуванням через «мобільний адміністратор» можна отримати будь-яку адміністративну послугу, крім оформлення паспортів, надання інформації з Державного земельного кадастру, подати заяву пов’язану з речовими правами на нерухоме майно або заяви повязані у сфері реєстрації бізнесу, це пов’язано зі спеціальними вимогами у роботі в зазначених реєстрах. Як показує практика, найчастіше жители Новослобідської територіальної громади звертаються з питань оформлення нерухомості, бізнесу, приватизації житла та землі, соціальних питань тощо.

Подати заявку на виїзне обслуговування можна обравши будь-який зручний спосіб, а саме:
- скористатися мобільним дзвінком до Відділу-Центр адміністративних послуг за телефоном +380 68 55 10 462, +380 66 236 04 76;
- написати листа  на електронну пошту: cnap_nsloboda@ukr.net;

Ми працюємо для Вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь