Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

8 травня у День пам’яті та примирення у Новослобідській громаді відбулося урочисте відкриття Меморіальної дошки випускнику Новослобідського ліцею Івану Мураєву, який загинув захищаючи рідну землю.

Дата: 09.05.2023 15:10
Кількість переглядів: 148

Фото без описуІвану був 41 рік. Він солдат ЗСУ. Був відправлений у найгарячішу точку - під м. Бахмут. 9 січня 2023 р. під час виконання бойових завдань від отриманих поранень Іван помер. Він народився і загинув на Донецькій землі.

На захід прийшли односельці, рідні та близькі Івана.

Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Захисника України Івана Мураєва та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України.

Почесне право відкрити Меморіальну дошку надали мамі Мураєвій Тамарі Юліанівні та дружині Героя.

«Ми вдячні Івану і всім воїнам, що захищали і зараз боронять нашу рідну країну. Нехай ця Меморіальна дошка нагадує наступним поколінням про героїчний вчинок Івана, а пам’ять про Героя України назавжди залишиться у серцях жителів нашої громади», – зазначила у промові голова Новослобідської громади Ольга Гаркавенко та подякувала мамі, що виховала вірного та мужнього сина своєї країни.

Усі присутні зі сльозами на очах поклали живі квіти до Меморіальної дошки Івана Мураєва, віддаючи шану воїну, який загинув за незалежність України.

Усі ми пам’ятатимемо нашого Героя Івана Мураєва як доброго, працьовитого, веселого односельчанина, а головне – патріота своєї країни.

Він загинув заради мирного неба та щасливого майбутнього нашої країни! Пам’ять про Івана завжди житеме у наших серцях. Вічна пам'ять Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь