A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

У НОВОСЛОБІДСЬКІЙ ГРОМАДІ ЗІ СПОРТОМ ДРУЖАТЬ ВСІ: І ДОРОСЛІ, І МАЛІ!

Дата: 06.06.2023 15:46
Кількість переглядів: 107

Фото без описуЗ метою виховання дітей та підлітків на гуманістичних ідеалах олімпізму, розповсюдження олімпійських ідеалів і принципів, формування в учнів мотивацій до здорового способу життя, систематичних занять фізичною культурою та спортом, 31 травня 2023 року підведено підсумки територіального етапу онлайн – конкурсу малюнків та літературних творів «Олімпійський рух: історія та сьогодення».

У територіальному етапі онлайн - конкурсу взяли участь 9 учасників закладів загальної середньої та позашкільної освіти Новослобідської сільської ради, які представили 10 робіт.

Згідно з Умовами проведення територіального етапу онлайн - конкурсу малюнків та літературних творів «Олімпійський рух: історія та сьогодення» на розгляд членів журі було представлено роботи учасників у 2 номінаціях: «Художні твори» у ІІ категорії – 10 – 14 років та у ІІІ категорії – старше 14 років; та «Літературні твори: вірш і проза» у І категорії – до 12 років та у ІІ категорії – від 12 до 16 років.

При оцінюванні робіт ураховувались відповідність роботи тематиці конкурсу, актуальність теми, втілення творчої ідеї та задуму автора, оригінальність та оформлення, техніка виконання, композиційна досконалість. На підставі висновків членів журі територіального етапу онлайн – конкурсу малюнків та літературних творів «Олімпійський рух: історія та сьогодення» переможців визначено. Щиро вітаємо: у номінації «Художні твори»: у ІІ категорії – 10 – 14 років: з І місцем – Цибульняка Павла, вихованця гуртка «Чарівний пензлик» ЦДЮТ Новослорбідської сільської ради, учня Юр’ївської гімназії; з ІІ місцем – Кривенко Любов, вихованку гуртка «Чарівний пензлик» ЦДЮТ Новослобідської сільської ради, ученицю Мазівської гімназії; з ІІІ місцем – Басіладзе Дарію, ученицю Новослобідського ліцею. У ІІІ категорії – старше 14 років: з ІІ місцем – Шпильку Дар’ю, ученицю Мазівської гімназії; з ІІІ місцем – Петьоріну Евеліну, ученицю Новослобідського ліцею.

У номінації «Літературні твори: вірш і проза»: у І категорії – до 12 років: з І місцем – Цибульняка Михайла, вірш «Порада», учня Юр’ївської гімназії; з ІІ місцем - Цибульняка Павла, есе «Спорт, спорт, спорт…», учня Юр’ївської гімназії; з ІІІ місцем – П’ятишкіна Олександра, учня Князівської гімназії .

У ІІ категорії – від 12 до 16 років: з І місцем – Черненко Катерину, есе «Спорт – це основа життя»», ученицю Мазівської гімназії; з ІІ місцем – Байрамалова Євгена, вірш «Олімпійський рух», учня Князівської гімназії.

На обласний етап онлайн – конкурсу малюнків та літературних творів «Олімпійський рух: історія та сьогодення» будуть направлені роботи учасників: у номінації «Художні твори» у ІІ категорії – 10 – 14 років: Цибульняка Павла; у номінації «Літературні твори: вірші і проза» у І категорії – до 12 років: вірш «Порада» Цибульняка Михайла; у ІІ категорії – від 12 до 16 років: есе «Спорт – це основа життя» Черненко Катерини. Бажаємо учасникам перемоги на наступному етапі конкурсу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь