Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Військова освіта – твій шанс втілити сміливу мрію! Стати офіцером або сержантом армії, яка щодня набуває міці, якою захоплюється світ.

Дата: 19.07.2023 15:17
Кількість переглядів: 156

Фото без опису🔹Вибір професій надзвичайно великий, тож кожен знайде фах до душі.

🔹Навчання у військових вишах є безкоштовним, курсанти перебувають на повному державному забезпеченні, а випускникам гарантовано місце подальшої служби.

🔹В нашому центрі комплектування та соціальної підтримки тобі допоможуть із вибором спеціальності та військовим навчальним закладом. А також допоможуть з підготовкою документів і вступом.

ВИЩІ ВІЙСЬКОВІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ УКРАЇНИ:

🔹Харківський національний університет Повітряних сил ім. Івана Кожедуба (http://www.hups.mil.gov.ua/)

за схемою – курсант на офіцерські посади: у підрозділи протиповітряної оборони Сухопутних військ; фахівці з експлуатації та ремонту автоматизованих систем управління військами та озброєнням для військ ППО та авіації; радіоелектронних комплексів та систем озброєння; експлуатації та ремонту комплексів та систем бортового обладнання військових літаків; аеродромно-технічного забезпечення польотів авіації; інженерно-авіаційної служби; морально-психологічного забезпечення у підрозділах, військових частинах Повітряних Сил; енергетики; метрологи.

🔹Військовий інститут Київського національного університету ім. Т. Шевченка (https://mil.univ.kiev.ua/)

за схемою – курсант на офіцерські посади: фахівці з інформаційно-пропагандистського та розвідувальноінформаційного забезпечення діяльності військ (сил); військові журналісти; військові психологи; військові перекладачі; військові фінансисти; фахівці з юрисконсультської роботи (для підрозділів Військової служби правопорядку); цивільно-військового співробітництва; міжнародної інформації; управління діями топогеодезичних і навігаційних підрозділів військ (сил).

🔹Національна академія Сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного (м. Львів) (веб-сайт: https://www.asv.gov.ua/)

за схемою – курсант на офіцерські посади: підрозділів механізованих військ; танкових військ; артилерії; інженерних військ; фахівці з морально-психологічного забезпечення роботи у підрозділах (військових частинах) Сухопутних військ; фахівці з систем та пристроїв ракетних комплексів; комплексів та приладів артилерійської розвідки.

🔹Житомирський військовий інститут ім.

С.П. Корольова (https://www.zvir.zt.ua/)

за схемою – курсант на офіцерські посади: фахівці з систем та засобів радіоелектронної боротьби; захисту інформації з обмеженим доступом та автоматизації її обробки; комп’ютеризованих засобів інформаційного впливу; автоматизованої обробки інформації; роботизованих систем спеціального призначення.

🔹Військова академія (м. Одеса) (http://vaodesa.mil.gov.ua/)

за схемою – курсант на офіцерські посади: підрозділів високомобільних десантних військ; військової розвідки; спеціального призначення; фахівці з продовольчого забезпечення; речового забезпечення; забезпечення ракетним паливом, пальним та мастильними матеріалами; фізичної підготовки та спорту у військах (силах); експлуатації та ремонту ракетно-артилерійського озброєння;

зберігання боєприпасів, вибухових пристроїв, освітлювальних та сигнальних засобів;

експлуатації автомобільної техніки військ.

🔹Військовий інститут танкових військ Національного технічного університету «Харківського політехнічного інституту» (https://www.kpi.kharkov.ua/ukr/tag/institut-tankovih-vijsk/)

за схемою – курсант на офіцерські посади: фахівці танкових військ інженерного профілю; радіаційного, хімічного, біологічного захисту та екологічної безпеки військ.

🔹Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації ім. героїв Крут (http://www.viti.edu.ua/)

за схемою – курсант на офіцерські посади підрозділів військ зв’язку; фахівці з систем військового зв’язку; захисту інформації та кібернетичної безпеки в інформаційнотелекомунікаційних системах; математичного, інформаційного та програмного забезпечення військових інформаційних систем; автоматизованих систем управління військами та озброєнням; організації захисту інформації з обмеженим доступом та автоматизації її обробки; радіоелектронних інформаційних систем.

✔️Термін навчання– 4 роки «бакалавр», 1,5 роки «магістр». По закінченню вищого військового навчального закладу випускники отримують диплом «бакалавр». Їм присвоюється первинне офіцерське звання лейтенант.

ВІЙСЬКОВІ КОЛЕДЖІ СЕРЖАНТСЬКОГО СКЛАДУ ЗА ОСВІТНЬО-КВАЛІФІКАЦІЙНИМ РІВНЕМ “МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР”:

🔹Військовий коледж сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (https://www.asv.gov.ua/?q=vkss);

🔹Військовий коледж сержантського складу Харківського університету Повітряних сил ім. І.Кожедуба (веб-сайт: http://www.hups.mil.gov.ua/vijskovij-koledzh.../);

🔹Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (https://vkss-viti.bitrix24site.ua/);

🔹Відділення військової підготовки Морехідного коледжу технічного флоту Національний університет “Одеська морська академія” ( https://www.omctf.od.ua/).

✔️Термін навчання у військовому коледжу сержантського складу складає 2,5 роки. На курсантів коледжів розповсюджуються ті ж самі пільги, що і на курсантів ВВНЗ. По закінченню військового коледжу випускники отримують диплом «молодшого бакалавра». Їм присвоюється сержантське звання і вони продовжують службу за контрактом або по бажанню поступають поза конкурсом до ВВНЗ на 2-й курс для продовження навчання для отримання офіцерського звання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь