Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Сьогодні завершились два тижні діяльності літнього клубу "Квіти сонця" у рамках швейцарсько - українського проекту " Ми вдома - в Україні"

Дата: 04.08.2023 16:43
Кількість переглядів: 83

Фото без опису💙💛Сьогодні завершились два тижні діяльності літнього клубу 💐🌞"Квіти сонця" 💐🌞у рамках швейцарсько - українського проекту " Ми вдома - в Україні". 👆👆Два тижні цікавих, насичених різноманітними подіями, розважальними і навчально - пізнавальними заходами і святами, руховою активністю на свіжому повітрі.

👨‍🏫Початку роботи літнього клубу передувало навчання наших самовідданих педагогів з Мазівської гімназії та серія тренінгів з громадянської освіти, а головне - готовність освітян нашої Новослобідської громади впроваджувати елементи ОДГ/ОПЛ - освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини. Після навчання від організаторів проекту було отримано:

📜📝📰🔰комплект методрозробок щодо організації літніх клубів для дітей в громадах з демократії та прав людини, попередження конфліктів, психологічної підтримки, безпеки, рухової активності;

⚽⚾спортивний інвентар;

📚🗃️набір розвиваючих ігор та книжок;

🖨️🖍️🎋канцтовари, принтер;

🎪обладнання та безкаркасні меблі для облаштування зони відпочинку на відкритому просторі.

Наче вулик🐝🐝🐝🐝, дзвінко, голосно, радісно, щасливо защебетав дитячим різноголоссям літній клуб "Квіти сонця". Кожен день був присвячений різноманітній тематиці : "Ідентичність", "Права і свободи", "Рівність", "Відповідальність", "Уряд, політика. Лідер" тощо. Діти не тільки розважалися, а й у цікавій формі отримували нові знання та життєві компетентності, які так необхідні для побудови демократичної держави. Кожен день був веселим і пізнавальним. Діти мали змогу поміркувати, порухатись, посміятися, пофантазувати і просто насолоджуватися життям, таким дитячим і безтурботним, забути, хоч ненадовго, про страшну оточуючу реальність, у якій ми всі живемо вже другий рік. Вони мали змогу у ігровій формі отримати психологічну підтримку і психологічне розвантаження, які зараз так необхідні і потрібні. А головне - отримали можливість поспілкуватися один з одним.

🙏🙏🙏Щиро дякуємо усім причетним за організацію, підготовку та проведення діяльності літнього клубу:

✔️ голові Новослобідської громади Ользі Гаркавенко, яка своєю вірою і незламністю вселила віру в кожного, що все вийде, за всебічну підтримку і допомогу, без яких не все задумане стало б реальністю; ✔️чудовому колективу незламних педагогів Мазівської гімназії та музкерівнику Князівської гімназії, які свої серця, любов і турботу вже не перший рік віддають дітям, збагачуючи тендітні дитячі особистості новими знаннями, вміннями, навичками і життєво - необхідними компетентностями; ✔️батькам дітей, які, не зважаючи на складні тяжкі часи для нашої країни, довірили нам найцінніше - своїх дітей, і повірили в нас;

✔️усім технічним працівникам, без діяльності яких не все б стало можливим.

❗Щиро дякуємо проекту DECIDE, впровадженому ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education за підтримки Ennbassy of Switter land in Ukraine/ Посольство Швейцарії в Україні❗.

💙💛Протягом двох тижнів діти радували позитивними емоціями та щирими посмішками. Драйв, радість, задоволення, сміх - невід'ємні супутники роботи літнього клубу "Квіти сонця". Подивіться і ви, відчуйте хоч краплинку тієї надзвичайної щасливої атмосфери!💙💛



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь