Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

В Новослобідській громаді 10.08.2023 відбулася друга діалогова сесія в рамках проєкту Міжнародної організації з міграції "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад"

Дата: 11.08.2023 07:55
Кількість переглядів: 164

Фото без описуВ Новослобідській громаді 10.08.2023 відбулася друга діалогова сесія в рамках проєкту Міжнародної організації з міграції "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад" за участі представників місцевого самоврядування, активних мешканців громади, тренера Віктора БОБИРЕНКА та представниці Міжнародної організації з міграції в Україні Іриною ПАРХОМЕНКО .

Учасниками сесії було обговорено результати проведеного опитування громадськості в Новослобідській сільській територіальній громаді. У результаті чого, ініціативна група окреслила подальші кроки до реалізації проєктної заявки.

Наступний етап проєкту – продовження навчання учасників проєктному менеджменту, підготовка проєктної заявки та захист її перед комісією. У разі перемоги для фінансування обраного проєкту будуть залучені кошти іноземних партнерів - Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

Проєкт "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад" реалізується Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, за підтримки Посольства Канади в Україні.

💛💙Крокуємо далі!💛💙



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь