Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

ЗАХИСНИКИ ОДЕРЖАТЬ ВИПЛАТИ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 11.08.2023 08:16
Кількість переглядів: 106

Фото без описуВідтепер одноразова грошова виплата для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників війни та членів сімей загиблих та померлих внаслідок війни встановлюватиметься та виплачуватиметься до Дня Незалежності України.

Такі виплати зазначеним категоріям захисників з числа пенсіонерів органи Пенсійного фонду України забезпечать у серпні разом з пенсією без потреби звернень.

☝ Особам, які мають один із зазначених статусів і продовжують службу в силових структурах (військовослужбовці, поліцейські, особи начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ, служби судової охорони, особи начальницького і рядового складу Державної кримінально-виконавчої служби), виплати забезпечать за місцем несення служби, для цього відповідні органи нададуть подання на фінансування виплат до органів Пенсійного фонду і одержать від нього кошти для виплат захисникам.

➡ Посилання на форму заяви: https://docs.google.com/.../1T8vzIK3Sav8tMh0n.../htmlview...

☝☝ Особам, які мають один із зазначених статусів і не є пенсіонерами та/або не продовжують службу у силових органах, для одержання одноразової виплати потрібно звернутись особисто до ближчого сервісного центру Пенсійного фонду України або через веб-портал Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua/) із документами, які підтверджують один із зазначених вище, статусів. Таким особам органи Пенсійного фонду перерахують кошти на їх банківські рахунки.

Якщо з тих чи інших причин такі особи не встигнуть звернутись за виплатами, це ще можна буде зробити у вересні, але не пізніше 1 жовтня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь