Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

На Сумщині триває прийом заявок для отримання спеціальної бюджетної дотації за утримання корів

Дата: 14.08.2023 08:21
Кількість переглядів: 62

Фото без опису📍Перший заступник голови обласної військової адміністрації Тарас САВЧЕНКО закликав керівників районів і громад активізувати роботу на місцях, щоб усі, хто має у власності від 3 до 250 корів подали документи та отримали кошти.

〽️За його словами, цьогоріч на напрямок «Спеціальна бюджетна дотація за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності» в обласній Програмі розвитку агропромислового комплексу Сумської області на період до 2027 року передбачено 5 мільйонів гривень. Дотація надається у розмірі 5 300 гривень на одну корову, але не більше 530 000 гривень для одного отримувача.

📝Наразі подано 122 заявки на суму 2,7 мільйона гривень. Термін прийому заявок скоро спливає – документи на отримання дотації приймаються до 1 вересня. Тому у громадах слід активізувати роботу, щоб усі власники ВРХ, хто відповідає критеріям і вимогам програми, скористалися цією можливістю.

✏️«Цьогоріч в обласному бюджеті на підтримку агропромислового комплексу передбачено 10 мільйонів гривень. Це потужний ресурс і принципово важливий момент для розвитку сільських територій. Саме в галузі тваринництва створюються робочі місця, тому заходи програми спрямовані як на розвиток переробки, так і на підтримку сировинної бази», – зазначив Тарас Савченко.

🔆Дізнатися більше інформації про дотацію та ознайомитися з переліком необхідної документації можна за посиланням: https://www.apk.sm.gov.ua/.../golovna.../2285-ogolosh1232


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь