Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Працівники Новослобідської сільської ради Конотопського району Сумської області долучились до загальнонаціональної інформаційної кампанії «ОНОВЛЮЙ ДАНІ У ТЦК»

Дата: 15.09.2023 08:00
Кількість переглядів: 100

Фото без описуМіністерство оборони України проводить інформаційну кампанію «Оновлюй дані у ТЦК», створену з метою позитивного впливу на спроможності Збройних Сил України у відбитті російської агресії проти України.

Комунікаційна кампанія спрямована на мотивацію українців оновлювати персональні дані у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки та бути готовими до спротиву російській агресії.

Відеоролики в рамках кампанії проводять паралелі з дитинством, коли боятися було так само нормально. У кожному з них герой-підліток врешті перемагає свій конкретний дитячий страх. Згодом він дорослішає і вже з легкістю долає виклики, коли стає до лав війська. Він – Воїн. Він – Герой. Він – Переможець. Адже боятися – це нормально: і неважливо, чи ти хлопчик і стоїш перед дверима темного підвалу, чи ти боєць і готуєшся до штурму будівлі, де засів ворог.

💙💛Разом до Перемоги!💙💛



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь