Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

МІЖНАРОДНІ ПАРТНЕРИ ПРОДОВЖУЮТЬ ПІДТРИМУВАТИ СУМЩИНУ

Дата: 20.10.2023 14:02
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

Відбулася зустріч першого заступника начальника Сумської ОВА Тараса САВЧЕНКА з делегацією Данської ради у справах біженців (DRC) – провідною міжнародною гуманітарною організацією, яка надає підтримку, допомогу та захист біженцям чи внутрішньо переміщеним особам

У Сумській області ДБР реалізує програми щодо: відновлення приватних та багатоквартирних будинків, які постраждали у ході збройної агресії рф; соціально-правового захисту населення; підтримки сільськогосподарської галузі; багатоцільової грошової допомоги.

У ході зустрічі обговорили наступні питання: участь Данської ради у розмінуванні території Сумщини; інформування мешканців про небезпеку від мін та інших вибухонебезпечних предметів, перспективи подальшої співпраці, підписання меморандуму з Сумською обласною державною адміністрацією.

За результатами зустрічі досягнули домовленості щодо встановлення довготривалих транспарентних відносин з міжнародними партнерами.

Більше про міжнародну діяльність на Сумщині читайте на сайті Сумської ОВА, на сторінці Регіонального офісу міжнародного співробітництва Сумської області: https://gue.sm.gov.ua/index.php/uk/regionalnij-ofis-mizhnarodnogo-spivrobitnitstva.

Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.

 

Джерело: Сумська ОВА-ОДА https://sm.gov.ua/uk/yevrointehratsiia-ukrainy/32578-mizhnarodni-partnery-prodovzhuyut-pidtrymuvaty-sumshchynuvidbulasia-zustrich-pershoho-zastupnyka-nachalnyka-sumskoi-ova-tarasa-savchenka-z-delehatsiieiu-danskoi-rady-u-spravakh-bizhentsiv-drc-providnoiu-mizhnarodnoiu-humanitarnoiu-orhanizatsiieiu-iaka-na.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь