A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Доступ до Реєстру декларацій за кордоном. Чи існують обмеження?

Дата: 13.11.2023 09:05
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

    Національне агентство з питань запобігання корупції роз'яснює декларантам, які вимушено перебувають за кордоном, стосовно можливості доступу до Реєстру декларацій (далі – Реєстр).

Обмеження на користування Реєстром за межами країни існують лише в рф, Китаї, Пакистані, Афганістані та Ірані. Також певні обмеження запроваджені деякими КНЕДП (наприклад Кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг “Державна податкова служба” (далі – КНЕДП “ДПС”) для використання КЕП на деяких ресурсах).

    В такому випадку НАЗК радить декларантам звернутись до КНЕДП “ДПС” з проханням розблокувати вашу ІР-адресу задля можливості користуватися КЕП з-за кордону. Контакти КНЕДП: https://ca.tax.gov.ua/contacts.

Крім того, існує можливість доступу до Реєстру за допомогою VPN з українськими ІР-адресами. Просимо користувачів заздалегідь потурбуватися про наявність чинного КЕП та звернутися до відповідних органів.

Звертаємо увагу на те, що реєстри НАЗК можуть некоректно працювати із системами, підтримка яких не забезпечується компаніями-розробниками. Це стосується, зокрема, систем Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 98, Windows 95, а також мобільних пристроїв.

Тому НАЗК рекомендує використовувати операційні системи Windows 10 або 11, MacOS, CentOS, Ubuntu, а також браузер Google Chrome, оновлений до останньої версії. Не радимо подавати декларацію за допомогою своїх мобільних пристроїв чи планшетів.

Більше відповідей на запитання щодо технічної допомоги у роботі з Реєстрами ви можете знайти на сайті НАЗК в розділі технічна допомога: https://wiki.nazk.gov.ua/category/tehnichna-dopomoga-v-roboti-z-reyestramy-nazk/

За інформацією Національного агентства з питань запобігання корупції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь