A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 19.06.2023 15:12
Кількість переглядів: 28

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,

розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

 

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: Відділ житлово-комунального господарства, земельних відносин, містобудування та надзвичайних ситуацій Новослобідської сільської ради; с. Мінакове, вул. Садова, 63; код за ЄДРПОУ – 42081705.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Тракторний самоскидний причіп 2 ТСП-6  або еквівалент (Код ДК 021:2015 – 34220000-3 Причепи, напівпричепи та пересувні контейнери)

3. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями

4. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-06-07-007328-a

5. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Виходячи з технологічних особливостей господарської діяльності Відділ житлово-комунального господарства, земельних відносин, містобудування та надзвичайних ситуацій Новослобідської сільської ради, зокрема – виконання робіт з перевезення будь-яких вантажів, для забезпечення продуктивності, ефективності та зручності обслуговування при виконанні функцій з благоустрою території Новослобідської територіальної громади потрібно закупити 1 (один) Причіп тракторний 2ПТС- 6  (або еквівалент).

6. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2023 рік: 215000,00 гривень.

7. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Відповідно до рішення 26 сесії 8 скликання  Новослобідської сільської ради від 19.06.2023 р «Про внесення змін до бюджету Новослобідської сільської територіальної громади на 2023 рік (1852400000)» було передбачено кошти у сумі 215000,00 грн.

8. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 215000,00 гривень      

9. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Розрахунок очікуваної вартості здійснювався методом порівняння ринкових цін, а саме: проведено моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо). Крім цього, був проведений аналіз закупівель аналогічних Товарів через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України «Prozorro»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь