Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

25 листопада, в День пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років, увесь український народ низько схиляє голову в знак жалоби за мільйонними жертвами тих років

Дата: 24.11.2023 15:03
Кількість переглядів: 16

Фото без опису

25 листопада, в День пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років, увесь український народ низько схиляє голову в знак жалоби за мільйонними жертвами тих років.🕯️🕯️🕯️ Страшним лихоліттям відгукнувся Голодомор для кожної української родини, залишивши по собі глибоку духовну рану, яка нестерпним болем пронизує пам’ять і його очевидців, і сучасне покоління.🥲

Вшанувати пам’ять невинних жертв – це той мінімум, який ми, сучасні українці, маємо зробити не стільки для мільйонів загиблих, а, скоріше, задля наших дітей, які повинні завжди пам’ятати про ті страшні часи й робити все, щоб подібне ніколи не повторилося.

Хай пам'ять про всіх невинно убієнних згуртує нас, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Бажаємо, щоб на столі українців завжди був хліб і до хліба, щоб ніколи у наших дітей не бачити голодних очей, щоб дитинство їх було щасливим і ситим, щоб наші люди завжди мали достаток, а держава була могутньою, процвітаючою і з високим рівнем добробуту.

І хай оберігає нас Господь від будь-якого лиха.

Напередодні Дня пам’яті жертв голодомору комунальний заклад Новослобідська публічна бібліотека та її філії з метою розширення знань про трагічні роки Голодомору 1932-1933 років в Україні та його наслідки для українського народу; виховувати в дітей повагу до історичного минулого свого народу, до своїх земляків, які вистраждали і пережили страшні роки геноциду розгорнули тематичні книжкові виставки, провели години пам'яті, учні декламували вірші.

Наприкінці заходу присутні отримали квітку - незабудку, що символізує вшанування трагічних подій Голодомору в Україні, та як заклик приєднатись до загальнонаціональної хвилини мовчання, та акції „Запали свічку”.

🕯️ Засвітімо свічку – символ нашої скорботи і пам’яті про мільйони загублених життів наших рідних, близьких, відомих і невідомих 25 листопада о 16-00.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь