Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Вже доброю кількарічною традицією у нашій Новослобідській громаді стало вітання працівників структурних підрозділів Новослобідської ТГ з різдвяно- новорічними святами.

Дата: 21.12.2023 14:45
Кількість переглядів: 70

Фото без опису💙💛Вже доброю кількарічною традицією у нашій Новослобідській громаді стало вітання працівників структурних підрозділів Новослобідської ТГ з різдвяно- новорічними святами. 🔷Вихованці ЦДЮТ Новослобідської сільської ради під керівництвом найкреативніших педагогів виготовляли різні поробки, сувеніри до свят власними руками💝🎁. І сьогодні дорослим була подарована краплинка радості і дитячого тепла, адже ці люди працюють для усіх жителів, на благо усієї громади. Сьогодні було проведено чарівну лотерею 🏳️‍⚧️ і кожен дорослий отримав сувенір до свята🎁. Усі поробки, виготовлені дітьми під наставництвом керівників гуртків, дуже гарні, справжні шедеври!

🔷Шановні працівники громади, ви працюєте на благо всіх жителів і громади в цілому. На ваших обличчях сьогодні сяяли щирі посмішки.І це для нас найвища винагорода. Дива, навіть у найтяжчі і найскладніші часи, хоч і маленькі, все ж таки бувають, головне - у них вірити!

🔷Дорогі дітки, дорогі мої керівники гуртків, я дуже вдячна вам за працю і допомогу в реалізації нашої спільної задумки! Завдяки вам позашкільне життя вирує найцікавішими, найрізноманітнішими формами, дякую вам. Вірю, що і в майбутньому все у нас вдасться, адже ми - КОМАНДА🤝🤝🤝. Дякую вам ще раз!💙💛🫶



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь