A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Уряд України постановою № 1292 від 7 грудня 2023 року вніс зміни до постанови КМУ від 27 липня 1998 року № 1147 «Про прикордонний режим».

Дата: 12.01.2024 09:31
Кількість переглядів: 512

Фото без описуУряд України постановою № 1292 від 7 грудня 2023 року вніс зміни до постанови КМУ від 27 липня 1998 року № 1147 «Про прикордонний режим». Дані зміни передбачають обмеження у вільному в’їзді, перебуванні, проживанні, провадженні робіт й пересуванні осіб у прикордонній смузі.

11.01.2024 пройшла нарада з працівниками прикордонної служби України, на якій було опрацьовано дані зміни і обговорено механізм отримання дозволів на в'їзд, перебування, проживання, провадження робіт у населених пунктах, які розташовані в 5-ти кілометровій зоні від Державного кордону України.

Видача дозволів на в'їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу буде видаватись органами Державної прикордонної служби України, які безпосередньо виконують завдання у визначеній зоні відповідальності. Це стосується як фізичних так і юридичних осіб.

Дозвіл фізичним особам віком до 18 років надається за зверненням одного з батьків (усиновлювачів), опікунів, піклувальників або іншого законного представника.

Відповідно до отриманої інформації, старостам та спеціалістам відділу соціального захисту населення Новослобідської ТГ, було надано доручення, щодо доведення даної інформації до відома населення, яке проживає в 5-ти кілометровій зоні від кордону та складання списків на отримання дозволів.

З повним текстом постанови КМУ від 7 грудня 2023 року № 1292 «Про внесення змін до постанови КМУ від 27 липня 1998 року № 1147» можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/ohfra.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь