Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Наразі в тих, хто ще не у війську, є можливість обирати — де та за якою спеціальністю служити.

Дата: 17.01.2024 10:04
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Багато підрозділів мають офіційні сторінки в соціальних мережах, де є оголошення про рекрутинг. Або з контактами вам можуть допомогти друзі чи знайомі, які проходять службу в обраному вами підрозділі.

‼️ Якщо підрозділ готовий вас до себе взяти, і вам підходять всі умови, то там вам мають зробити рекомендаційний лист (відношення). Із цим документом потрібно прийти в ТЦК та СП для подальшої мобілізації.

Скільки саме вакансій у Силах оборони України — закрита інформація. Утім, хто потрібен війську, можна зрозуміти з відкритих джерел - на рекрутингових платформах thelobbyx.com, Work.ua, Robota.ua, Olx.ua.

🔹Значна кількість з них стосуються бойових спеціальностей: стрільці, гранатометники, розвідники, штурмовики, сапери тощо.

🔹Окремо можна сказати про велику кількість вакансій для операторів БПЛА, значний попит є на фахівців, які можуть збирати і ремонтувати безпілотники та робити для них боєприпаси.

🔹Також є попит на зв’язківців, фахівців з радіоелектронної боротьби та радіоелектронної розвідки. І ця тенденція залишатиметься й надалі, адже розвідувальні та ударні дрони, засоби РЕР та РЕБ — це те, що нині відіграє важливу роль на фронті та потребує розвитку та масштабування.

А отримати більшість із цих навичок завдяки різним програмам можуть і цивільні.

🔹Окрім бойових спеціальностей, є і досить велика кількість вакансій, що перегукуються із цивільними спеціальностями: водії, фахівці з логістики, фахівці з рекрутингу, електрики, механіки, медики, бухгалтери, кухарі, діловоди.

джерело ✍️АрміяІнформ: http://surl.li/pjbvm

📸Служба зв'язків з громадськістью Сумського ОТЦК та СП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь