Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

"УКРАЇНА - ЦЕ МИ"

Дата: 22.01.2024 07:45
Кількість переглядів: 19

Фото без опису💛💙"УКРАЇНА - ЦЕ МИ"💙💛🔷Щороку 22 січня Україна відзначає національне свято - День Соборності України🤝🇺🇦🇺🇦. Це свято символізує єдність українських земель і відіграє значну роль в історії нашої країни. Саме 22 січня у 1919 році було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки.

✅З метою реалізації Концепції національно – патріотичного виховання в системі освіти України, активізації національно – патріотичного виховання учнівської молоді, популяризації вивчення історії, пошуку та розкриття юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті України, з 18 січня 2024 року у ЦДЮТ Новослобідської сільської ради проходить фотовиставка до Дня Соборності України: «Україна – це ми!».

📷📸У фотовиставці взяли участь 23 учасники, які представили 13 робіт, закладів загальної середньої та позашкільної освіти Новослобідської сільської ради.

Згідно з Порядком проведення фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!» на розгляд членів журі були представлені фотороботи учасників. При оцінюванні робіт ураховувались яскравість та виразність роботи; оригінальність задуму; рівень майстерності; пізнавальне та виховне значення роботи; власна творча неповторність; ступінь емоційного впливу; відповідність темі і загальній ідеї фотовиставки. Увага членів журі акцентувалася на висвітленні учасниками таких аспектів: назві фотовиставки, автора, повної назви закладу освіти, привітання до Дня Соборності України іншим учасникам, хештегу - #Україна_це_ми, #УДЦНПВ; анотації про історію відзначення Дня Соборності України у регіоні.

Творчі роботи учасників характеризуються оригінальністю задуму, виразністю, глибокою емоційністю, індивідуальністю творчого почерку. Усі роботи виконані технічно майстерно, яскраво простежується ідея та композиційне рішення. На підставі висновків членів журі за набраною сумою балів переможців визначено.

Щиро вітаємо💐💐💐💐💐:

з І місцем 🥇

🔷Скибу Аліну, робота «Материнська любов», ученицю Мазівської гімназії, керівник Сахненко О.П.;

🔷Кагітіну Марію, робота «Україна – це ми!», ученицю Новослобідського ліцею, керівник Кіріліна О.В.;

🔷колектив «Українці», робота «Ми з України», учнів Новослобідського ліцею, керівник Кіріліна О.В.

✅За результатами підсумків фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!» на обласний етап будуть направлені роботи учасників: Скиби Аліни, Кагітіної Марії та колективу «Українці».Бажаємо перемоги у наступному етапі. Щиро дякуємо всім учасникам за участь!

💙💛Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.💙💛🇺🇦🇺🇦🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь