Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Оголошення про початок роботи над проектом місцевого плану управління відходами

Дата: 13.10.2023 13:31
Кількість переглядів: 83

 Проєкт розробляється на виконання пункту 1 частини другої статті 26 Закону України “Про управління відходами” https://zakon.rada.gov.ua/go/2320-20,  відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2023 р. № 947 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами», https://zakon.rada.gov.ua/go/947-2023-%D0%BF.

            МПУВ – обов`язковий  програмний документ, що містить комплекс взаємопов’язаних завдань і заходів, узгоджених за строками та ресурсним забезпеченням з усіма зацікавленими виконавцями, спрямованих на забезпечення сталого управління відходами в населених пунктах в межах території громади з урахуванням принципів співробітництва органів місцевого самоврядування, сформованих на підставі оцінки поточного стану сфери управління відходами та вже розроблених моделей.

  Строки і форма подання пропозицій до проекту місцевого плану: пропозиції приймаються  до 11.11.2023 у письмовому виді з обґрунтуванням.

Звертаємо увагу суб’єктів господарювання, які провадять чи мають наміри провадити діяльність з оброблення відходів на території громади, про необхідність подання інформації про відповідні об’єкти оброблення та їх параметри, для включення до МПУВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь