A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

На Сумщині протидіють впливу ворожого мовлення

Дата: 11.03.2024 08:42
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

✅Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир АРТЮХ взяв участь у міжвідомчій нараді під головуванням заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергія ДЕМЕДЮКА

🔷 Під час наради представники РНБО, ДП «УДЦР», Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, Міністерства культури та інформаційної політики, Концерну РРТ та обласних військових адміністрацій прикордонних областей говорили про необхідність ефективної протидії впливу російського мовлення на прикордонних територіях України.

👉Від Сумської області разом із Володимиром Артюхом участь в обговоренні цього питання взяли заступник начальника Сумської ОВА Володимир ЧЕРЕДНІЧЕНКО та представниця Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Лариса ЯКУБЕНКО.

☝️Володимир Артюх повідомив, що на прикордонних територіях області зафіксовано сигнал понад 20 ворожих радіостанцій.

💬” У 2023 році Сумською обласною військовою адміністрацією спільно з представником Національної ради в Сумській області і територіальними громадами опрацьовано проникнення ворожого сигналу на територію Сумської області, створена відповідна онлайн-карта. Побудовано 2 додаткові вежі на прикордонних територіях області, щоби люди мали можливість дивитись українські канали. Цей важливий проєкт реалізували протягом 6 місяців. Але цього замало. Нам потрібно більше передавачів для блокування ворожого сигналу та трансляції українських мовників».

☝️До речі, наразі вже є успішний досвід співпраці держави та західних партнерів з протидії ворожому мовленню в Харківській області. Його планують розширити і на інші прикордонні території, зокрема Сумську, Чернігівську та Одеську області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь