Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Добрі справи не залишаються непоміченими

Дата: 22.03.2024 10:59
Кількість переглядів: 46

Фото без описуНещодавно до нашої громади надійшла об’ємна гуманітарна допомога від Міжнародної Організації з Міграції у вигляді наборів постільної білизни, ковдр, термосів, сонячних ламп, наборів посуду, спальних мішків, матраців, пластикових відер.

Гуманітарна допомога розрахована на населені пункти, які подібну допомогу ще не отримували: Нова Слобода, Бунякине, Гірки, Мачулища, Вощиніне, Уцькове, Бояро – Лежачі, Кружок, Рівне, Дорошівка, Манухівка, Івнівка, Оріхівка, Почепці, Воронівка. На сьогодні вантаж вже доставляється до старостатів та видається населенню. Найближчим часом гуманітарна допомога буде доставлена в прикордонні населені пункти громади з урахуванням безпекової ситуації.

Висловлюємо слова щирої вдячності ПП «Карла Маркса-2» в особі генерального директора – Станіслава Гаркавенко та працівникам Миколі Барибіну, В’ячеславу Петровчуку та Юрію Соколову, які були залучені до вивантаження та транспортування вантажу в населені пункти сільської ради. А також робітникам КП "Турбота" Новослобідської сільської ради та працівникам структурних підрозділів, які долучилися до організації, навантаження та доставки вантажу до прикордонних населених пунктів. Нехай Ваші добрі справи не залишаються непоміченими та повертаються до Вас сторицею 💙💛!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь