Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

28 березня 2024 року відбулась чергова 32-а сесія Новослобідської сільської ради, під головуванням сільського голови Ольги Гаркавенко.

Дата: 29.03.2024 08:56
Кількість переглядів: 37

Фото без описуВ роботі сесії взяли участь 17 депутатів.

Робота сесії розпочалась із хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

На спільному засіданні постійних комісій, були розглянуті всі проєкти рішень, що внесені до порядку денного 32-ї сесії Новослобідської сільської ради.

У ході роботи сесії було розглянуто важливі для життєдіяльності громади питання.

Ключовими питаннями були: затвердження звітів старост старостинських округів Новослобідської сільської ради; реорганізація закладів загальної середньої освіти; затвердження Програми підтримки діяльності відділення поліції №2 (м. Путивль) Конотопського РВП ГУНП в Сумській області на 2024 рік. Також було заслухано звіт про хід виконання Комплексної програми «Освіта Новослобожанщини на 2022-2024 роки» за підсумками 2023 року.

В роботі сесії взяв участь начальник Путивльського відділу Конотопської окружної прокуратури Владислав СВИНАРЕНКО, який довів до відома всіх присутніх інформацію про стан законності на території Конотопського району за 12 місяців 2023 року.

Депутатами сільської ради, у зв’язку з виробничою необхідністю, були прийняті зміни до деяких Програм, а саме: до Комплексної програми «Освіта Новослобожанщини на 2022-2024 роки»; Комплексної програми соціального захисту населення Новослобідської сільської ради на 2024 рік; Програми підвищення обороноздатності та підтримки військових частин, затверджену 31 сесією 8 скликання Новослобідської сільської ради від 14.12.2023 року.

Було прийнято вичерпний перелік рішень з питань фінансування.

Значна частина прийнятих рішень стосувалась земельних питань.

З усіх питань були прийняті відповідні рішення.

На завершення засідання сесії сільський голова Ольга Гаркавенко подякувала депутатам за їх відповідальну та важливу працю та побажала усім успіхів у подальшій роботі, віри у світле майбутнє та докладання максимум зусиль для наближення ПЕРЕМОГИ нашої держави над ворогом.

💙💛Крокуємо до ПЕРЕМОГИ разом!💙💛



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь