Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Заклади освіти Новослобідської сільської ради долучилися до Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії»

Дата: 01.04.2024 09:58
Кількість переглядів: 100

Фото без описуЗаклади освіти Новослобідської сільської ради долучилися до Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії». Цьогоріч акція проходила під гаслом "Ріки незмінно течуть додому".

З метою популяризації читання, як життєвої практики, для учнів протягом тижня були проведені різноманітні заходи: тематичні уроки "Ріки незмінно течуть додому", години спілкування "Поетична скарбничка рідного краю. Микола Хвильовий", виховні години "Мій рідний дім", "Добре вдома", засідання літературних клубів до Всесвітнього дня поезії, літературна вікторина "Стежками поезії - до Перемоги", челендж з декламування віршів, відеоконкурси "Літературна Україна", "Читаємо поезію разом".

Акція мала на меті підкреслення важливого значення дому для кожного українця – як для військових, які захищають Батьківщину, так і для цивільних, деякі з яких вимушено залишилися без рідної домівки. Також, беручи участь у цих заходах, діти мали змогу розкривати свої літературні здібності, пізнавати нове, знайомитись з творчістю поетів та письменників.

#тижденьпоезії2024



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь