Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

НОВОСЛОБІДСЬКА ГРОМАДА РОЗРОБЛЯТИМЕ МІСЦЕВИЙ ПЛАН УПРАВЛІННЯ ВІДХОДАМИ ЗА ПІДТРИМКИ U-LEAD

Дата: 17.04.2024 13:27
Кількість переглядів: 10

Фото без опису

Завдяки «U-LEAD з Європою» в рамках програми підтримки, громади Сумської області розпочали активно працювати над створенням місцевих планів управління відходами. 16 громад Конотопсько-Роменського кластеру залучено до цієї ініціативи. Про це зазначила керівниця Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Сумській області Марина ЛОБОВА

Мова йде про Андріяшівську, Бочечківську, Буринську, Вільшанську, Дубов’язівську, Конотопську, Коровинську, Кролевецьку, Липоводолинську, Неригайлівську, Новослобідську, Попівську, Путивльську, Роменську, Синівську, Хмелівську громади. У рамках програми підтримки зазначені громади матимуть змогу розробити місцеві плани управління відходами, а також здійснити стратегічну екологічну оцінку, синхронізувати місцеві плани управління відходами між громадами та узгодити їх з регіональним планом управління відходами.

«Важливо, що ця робота, окрім іншого закладає фундамент для євроінтеграційних процесів. Адже такі підходи до управління відходами - це про європейський шлях. І наші громади його вже прокладають», – зазначила керівниця офісу U-LEAD.

Також, як повідомила Марина Лобова, розробка місцевих планів управління відходами – це великий крок вперед, який став можливим після затвердження постанови КМУ від 5 вересня 2023 року №947 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь