Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Питання працевлаштування внутрішньо переміщених українців на ринку праці області одне з першочергових завдань у роботі служби зайнятості.

Дата: 07.05.2024 14:32
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

 

Питання працевлаштування внутрішньо переміщених українців на ринку праці області одне з першочергових завдань у роботі служби зайнятості.

Ми надаємо широкий спектр соціальних послуг з урахуванням можливостей, побажань та професійного досвіду ВПО, зокрема:

індивідуальне планування працевлаштування;

пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні, у тому числі шляхом організації суспільно корисних та громадських робіт;

професійне навчання.

Внутрішньо переміщені особи, які виявили бажання зареєструватися у службі зайнятості, можуть зробити це онлайн, через портал Дія, або особисто, під час відвідування установи.

Для того, щоб скористатися деякими послугами, зовсім не обов’язково реєструватися у центрі зайнятості. Переселенці можуть безоплатно отримати від служби зайнятості ваучер на навчання та підвищити свій професійний рівень.

У рамках реалізації урядового проєкту «єРобота» служба зайнятості супроводжує дві грантові програми, якими можуть скористатись і ВПО:

«Власна справа» - розмір мікрогрантів становить від 50 до 250 тисяч гривень;

«Грант для ветеранів» - передбачає три варіанти надання грантів на суми, які не можуть перевищувати 250 тисяч гривень, 500 тисяч гривень та 1 мільйон гривень відповідно.

Якщо шукаєте роботу – звертайтесь до найближчого центру зайнятості. Фахівці нададуть вам індивідуальні консультаційні, інформаційні та профорієнтаційні послуги; інформацію про актуальні вакансії, зокрема на Єдиному порталі вакансій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь