Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

"СВІЧКА ПАМ'ЯТІ: ШАНА ЗАГИБЛИМ"

Дата: 17.05.2024 10:56
Кількість переглядів: 105

Фото без опису🕯️О, СКІЛЬКИ ВАС, В ОБІЙМАХ У НЕБЕС!

🕯️О, СКІЛЬКИ ДУШ, ЗАГУБЛЕНИХ БЕЗВИННО!

🕯️ОЗВЕТЬСЯ БОЛЕМ В СЕРЦІ КОЖЕН ХРЕСТ:

🕯️- ТИ НЕ ЗАБУДЬ ПРО МЕНЕ, УКРАЇНО!

💔Новослобідська сільська рада на чолі з головою Ольгою Гаркавенко спільно з ГО "Фенікс – Слобода» та за активної участі місцевої громади продовжує проєкт "Свічка Пам'яті: Шана Загиблим Героям" , присвячений вшануванню пам'яті наших героїв – військовослужбовців, які віддали життя за свободу та незалежність України.

🕯️Напередодні або у день загибелі кожного героя, публікуються пости, що розповідають про їхні історії та подвиги, що розповідають про їхнє життя.

🕯️Сьогодні згадаємо нашого земляка, який жив і працював серед нас... Мужнього воїна, який став на захист нашої держави від ворожої навали та віддав своє життя за наше мирне майбутнє. Мова йде про Унайчі Андрія Вікторовича.

🖤Народився Захисник у селі Князівка Конотопського району Сумської області 3 січня 1985 року. У 1993 році прийшов у 2 клас Князівської загальноосвітньої школи, де навчався по 2000 рік.

У 2000 році, після закінчення 9 класів школи, вступив до Путивльського професійно-технічного ліцею за спеціальністю «токар». Андрій здобув диплом у 2003 році.

Доля не балувала хлопця. У ранньому віці пережив втрату найближчої і найріднішої людини – матері. Потім ще одна болюча втрата вразила в саме серце – помер брат💔. Але Андрій не зламався, він мужньо пережив невимірне горе від втрати рідних людей.

🕯️Працював у ДП «Путивльський агролісгосп» пильщиком, їздив на заробітки у м. Київ, де працював будівельником. Мав «золоті руки», робота горіла у руках Андрія.

🕯️Хлопець був справжнім патріотом своєї Батьківщини, Андрій захищав країну в період антитерористичної операції. Ще у 2015 році перебував на військовій службі у місті Краматорськ Донецької області. Після служби повернувся додому, у рідне село. Трохи відпочивши, почав їздити працювати за кордон.

🕯️На початку повномасштабного вторгнення Андрій перебував на заробітках за кордоном, проте вже в перші дні війни, залишаючись вірним військовому обов’язку, повернувся і одним з перших став на захист України. Проте безжальна війна забирає найкращих😥😥😥.

💔У травні 2022 року сумна звістка сколихнула нашу Новослобідську громаду – внаслідок авіаудару поблизу села Сідорове Краматорського району Донецької області Андрій зник безвісти. Родичі Захисника, вся Новослобідська громада молились і вірили, що Андрій повернеться додому живим🙏. Усі сподівалися і мали надію на повернення Андрія до останнього…Але, на жаль, дива не сталось…💔

🕯️Відповідно до витягу з наказу командира військової частини, в якій служив наш Захисник – солдат Унайчі Андрій Вікторович - загинув 16 травня 2022 року. Похований наш Герой 27 липня 2023 року на кладовищі у місті Дніпро🏴.

🕯️Андрій назавжди залишиться в наших серцях таким, яким він був: доброзичливим, чесним, порядним, відповідальним, вірним сином України.

Нехай добрий світлий спомин про нашого загиблого Героя назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів та усіх, хто знав його, любив і шанував.

Герої не вмирають, вони навічно лишаються в серці та людської пам’яті.

🕯️Нам усім варто пам’ятати про те, що ми живемо лише завдяки мужності українських воїнів, які тримають фронт і платять занадто велику ціну – власним життям . Така ціна мирного життя: хтось повинен бути щитом від темряви і зла.

🕯️Ми вшановуємо Героїв, які віддали своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України🇺🇦. Жоден з наших Героїв не буде забутий! Пам’ятаймо кожного! Андрій Унайчі – один із тих, чия пам’ять буде жити вічно. Усі, хто знав Андрія Унайчі згадайте його, запаліть свічку пам’яті для нашого Захисника Небесного Легіону🕯️🕯️🕯️ .

Вічна пам’ять Андрію, вічний спокій!🕯️🕯️🕯️🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь