Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новослобідський сільський голова Ольга ГАРКАВЕНКО провела виїзний прийом громадян в селах Червоне Озеро, Чаплищі, Юр’єве, Линове, Манухівка та Мачулища.

Дата: 11.06.2024 08:01
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Новослобідський сільський голова Ольга ГАРКАВЕНКО провела виїзний прийом громадян в селах Червоне Озеро, Чаплищі, Юр’єве, Линове, Манухівка та Мачулища.

Разом із сільським головою, на прийомі були присутні старости старостинських округів, начальник відділу «Служби у справах дітей» - Антоніна НЕЧАЄВА та фахівець з соціальної роботи КЗ "Центру з надання соціальних послуг" - Тетяна НІКОЛАЄВА.💙💛

Мешканці сел, які прийшли на прийом, отримати вичерпні консультації та відповіді з першочергових питань, які їх турбують. Хвилюючі питання стосувались, зокрема, сфери житлово-комунального господарства та соціального захисту населення.

Обговорили питання благоустрою, які необхідно виконати в першу чергу для підтримання нормальної життєдіяльності місцевих мешканців.

Особливу увагу приділили продовженню дотримання правил безпекових заходів в умовах сьогодення, а також задоволенню нагальних потреб місцевого населення.

По всім заявам були враховані всі пропозиції, обговорені шляхи їх вирішення та відповідальним працівникам були надані відповідні доручення.

💙💛Питання, які потребують детального вивчення, взято на контроль для подальшого розгляду та вирішення.💙💛



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь