Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Як працювати з постраждалими від насильства дітьми: БФ «Голоси дітей» провів вебінар для фахівців

Дата: 11.06.2024 08:22
Кількість переглядів: 70

Фото без опису29 травня фонд організував вебінар «Особливості роботи з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, зокрема постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі». У заході взяли участь працівники служб у справах дітей, освітяни та інші суб’єкти громад зі сфери захисту прав дітей у Запорізькій, Харківській і Дніпропетровській областях.

📌 Лекторкою виступила Оксана Мельниченко — експертка з питань соціальної роботи та соціальної політики, консультантка ОБСЄ, Офісу Ради Європи в Україні, Міністерства соціальної політики України, директорка Центру надання соціальних послуг Вишневої міської ради.

Учасники змогли обговорити виклики, які виникають під час реалізації прав дітей в умовах війни, а також поділитися власним досвідом.

💬 «Наше ключове завдання — швидко зреагувати і надати дитині допомогу, щоб зберегти її життя й здоров’я», — наголосила Оксана Мельниченко.

Фахівці відзначили змістовність і доступність викладеної інформації й подякували за цю важливу роботу в такий важкий час.

«Вебінар дає можливість проаналізувати свою роботу, виправити помилки і надалі надавати послуги більш ефективно», — відгук одного з учасників 🤝

БФ «Голоси дітей» організував захід у межах проєкту Relief to Protect (R2P) — «Проєкт з покращення захисту та механізмів ПЗПСП (психічного здоров’я та психосоціальної підтримки) для дітей, підлітків і їхніх сімей, які постраждали від конфлікту в Україні в Дніпропетровській, Запорізький та Харківській областях», який фінансує Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини (Auswärtiges Amt).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь