Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Як працювати з постраждалими від насильства дітьми: БФ «Голоси дітей» провів вебінар для фахівців

Дата: 11.06.2024 08:22
Кількість переглядів: 52

Фото без опису29 травня фонд організував вебінар «Особливості роботи з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, зокрема постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі». У заході взяли участь працівники служб у справах дітей, освітяни та інші суб’єкти громад зі сфери захисту прав дітей у Запорізькій, Харківській і Дніпропетровській областях.

📌 Лекторкою виступила Оксана Мельниченко — експертка з питань соціальної роботи та соціальної політики, консультантка ОБСЄ, Офісу Ради Європи в Україні, Міністерства соціальної політики України, директорка Центру надання соціальних послуг Вишневої міської ради.

Учасники змогли обговорити виклики, які виникають під час реалізації прав дітей в умовах війни, а також поділитися власним досвідом.

💬 «Наше ключове завдання — швидко зреагувати і надати дитині допомогу, щоб зберегти її життя й здоров’я», — наголосила Оксана Мельниченко.

Фахівці відзначили змістовність і доступність викладеної інформації й подякували за цю важливу роботу в такий важкий час.

«Вебінар дає можливість проаналізувати свою роботу, виправити помилки і надалі надавати послуги більш ефективно», — відгук одного з учасників 🤝

БФ «Голоси дітей» організував захід у межах проєкту Relief to Protect (R2P) — «Проєкт з покращення захисту та механізмів ПЗПСП (психічного здоров’я та психосоціальної підтримки) для дітей, підлітків і їхніх сімей, які постраждали від конфлікту в Україні в Дніпропетровській, Запорізький та Харківській областях», який фінансує Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини (Auswärtiges Amt).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь