Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

В Drone Force ви можете обирати підрозділ Сухопутних військ, приєднатися до тієї військової частини, яка найбільше відповідає вашим інтересам та бойовому духу.

Дата: 25.06.2024 13:17
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

 

У Збройних Силах України створено Сили безпілотних систем - перший в світі рід військ, що використовує в своїй бойовій роботі повітряні, морські надводні і підводні, наземні безпілотні та роботизовані системи. Це – показних стрімкого розвитку нашого Війська, впровадження найсучасніших технологій у поєднанні з новітніми організаційними підходами.

Відповідні підрозділи вже не перший рік успішно виконують завдання у складі Сухопутних військ Збройних Сил України. Вони постійно вдосконалюються відповідно до сучасних вимог і виконують все більш широке коло завдань. Так, нещодавно один з підрозділів оперативного командування «Схід» - «Signum» 93-ї омбр «Холодний Яр» знешкодив FPV-дроном ворожий «Ланцет» прямо в небі! Вислідкувати і уразити баражуючий снаряд пілотам БпЛА допомогла ретельна фахова підготовка.

Саме таку підготовку у поєднанні з можливістю самому обрати підрозділ пропонує створений Командуванням Сухопутних військ ЗС України рекрутинговий центр «Drone Force». Звернення до Drone Force - це можливість для цивільних отримати омріяний фах, а для військових частин - якісно навчених спеціалістів, вмотивованих працювати на Перемогу.

В Drone Force ви можете обирати підрозділ Сухопутних військ, приєднатися до тієї військової частини, яка найбільше відповідає вашим інтересам та бойовому духу.

Якщо ви маєте хист до технологій, вмієте прошивати, паяти, майструвати, якщо ви ще не долучилися до війська, але вмотивовані і шукаєте, де ваші навички будуть в нагоді – Drone Force чекає на вас!

Звернення до команди Drone Force гарантує:

✅ повний супровід від ТЦК до бригади

✅ 60 днів навчання

✅ брання підрозділу та посади

✅ найбільший вибір підрозділів у військах

✅ спеціально створені для проєкту навчальний батальйон та окрему програму.

Вся необхідна інформація і зворотній зв'язок – на сайті https://landforces.mil.gov.ua/

Не зволікай, заповнюй анкету за посиланням https://landforces.mil.gov.ua/df

або звертайся за телефонами 800-301-314 , 067-678-32-28


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь