Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

🟢У Сумах відкрився перший центр рекрутингу української армії

Дата: 26.07.2024 13:28
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

 

✔️Мережа центрів рекрутингу призначена, щоб максимально надати інформацію громадянам щодо можливостей служби в силах оборони, проконсультувати, прояснити та допомогти у виборі бажаних вакансій.

❗️Присутній на відкритті заступник голови обласної військової адміністрації Сергій КРОПИВЧЕНКО відзначив позитивний факт, що Сумщина активно доєдналися до всієї держави в питаннях рекрутингу – це перший центр в обласному центрі і вже другий в області. 

🖇️За його словами, на території прикордонної Сумщини несуть службу представники різних військових формувань та сил оборони, які потребують, комплектування та мотивованих захисників. Це не тільки так звані бойові посади, але й посади тилового забезпечення. 

💬«Центр рекрутингу допоможе всім структурам укомплектуватися професійними кадрами та надасть цивільним громадянам змогу обрати напрям за своїми навичками та обліковою спеціальністю, де кожен воїн буде максимально ефективний та корисний. Зокрема, у нашій бригаді територіальної оборони є також 24 вакансії, тож жителі області мають нагоду скористатися послугами центру та долучитися до своїх земляків на службі. – відзначив Сергій Кропивченко. – Вдячні Міністерству оборони, місцевій владі за співпрацю та активність у процесі створення такого простору. Переконаний, що спільні кроки допоможуть нашим Збройним Силам стати більш потужними у виконанні поставлених завдань із захисту держави від ворога». 

📌Центр рекрутингу знаходиться у будівлі ЦНАПу на вулиці Британська, 21. Контактний телефон: +38(0542) 700 063.

📍Тут не роздають повістки, а нададуть необхідну інформацію щодо можливостей служби в силах оборони та зорієнтують у виборі військового підрозділу. Фахівці пройшли навчання і мають відповідні компетенції та досвід, щоб допомогти хлопцям і дівчатам обрати напрямок.

✅Як прокоментував уповноважений Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій БЕЖЕВЕЦЬ, наразі це 29 центр, які функціонують по всій країні. Вже понад 10 000 громадян скористалися послугами установ в Україні, отримавши відповідні консультації та допомогу. 

💬«Рекрутингові центри – це унікальна ініціатива та досвід, коли під час війни людям надається можливість самостійно обрати підрозділи, посаду з переліку, випрацювані відповідні алгоритми та механізми. Наразі в базі наявні близько 10 тисяч вакансій. Це свідомий підхід до питання, як кожен може допомогти Україні перемогти», – наголосив він.

Джерело : Сумська ОДА-ОВА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь