Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Стань частиною команди «Drone Force»: рекрутинговий проєкт Сухопутних військ ЗСУ запрошує хлопців та дівчат

Дата: 26.07.2024 13:33
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

🇺🇦Стань частиною команди «Drone Force»: рекрутинговий проєкт Сухопутних військ ЗСУ запрошує хлопців та дівчат

☝️Деталі про умови та можливості участі у програмі підготовки операторів безпілотних систем під час брифінгу в офіційному медіацентрі Сумської ОВА розповів начальник служби зав’язків з громадськістю Сумського обласного ТЦК та СП Олександр БОНДАРЕНКО.

📌За його словами, щоб стати учасником проєкту, необхідно заповнити форму, залишивши свою контактну інформацію, після чого із заявником зв’яжеться рекрутер для проведення співбесіди. 

🔷У ході неї з’ясовується мотивація, професійні вміння та компетенції згідно з опитувальником, де зазначено, які саме навички необхідні для роботи. Перш за все, це вміння працювати в колективі, комунікативні навички, просторова уява та готовність навчатися. Кандидати також ретельно тестуються на здатність витримувати фізичні та психологічні навантаження. 

🔶Після проходження співбесіди бажаючих направляють у навчальні центри. Навчання здійснюється протягом 60 днів, упродовж яких вони опановують основи базової загальної військової підготовки, правила поводження зі зброєю, тактичної медицини, стрільби тощо. 

🔷Після цього – фаховий рівень. В навчальних центрах поновлюють навички управління не лише FPV-дронами, а й іншими видами літальних апаратів, адже даний вид озброєння невпинно розвивається та модифікується. 
Крім того, на фаховій підготовці Drone Force рекрутів навчають не тільки пілотувати, а й ремонтувати, калібрувати, паяти та прошивати «пташок». Фахівець має вміти привести до ладу дрон, перевірити його перед запуском та зробити все, щоб його робота була ефективною.

🔶Співробітники і рекрутери проєкту Drone Force у свою чергу забезпечують проведення тестування, допомогу у виборі підрозділу в Сухопутних військах, супровід на етапах ТЦК та ВЛК, проведення навчання в спеціалізованому центрі, контроль розподілу всіх кандидатів.

🔷Якщо ви попередньо володієте навичками керування дронами, маєте досвід роботи в IT-сфері, або маєте бажання опанувати професію оператора БПЛА – це унікальна нагода стати суперзнахідкою для Збройних Сил України та потужною загрозою для ворога. 

✅Щоб стати частиною команди «Drone Force», долучайтесь до рекрутингової програми Сухопутних військ ЗСУ, заповнивши форму: https://landforces.mil.gov.ua/df.

🎥 https://youtu.be/Ks2MyxPcLnA

Джерело: Сумська ОДА-ОВА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь