Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

У КОНОТОПІ ВІДКРИВСЯ ЦЕНТР РЕКРУТИНГУ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ

Дата: 16.09.2024 10:09
Кількість переглядів: 15

Фото без описуВідтепер отримати всю необхідну інформацію та рекрутуватися можна за адресою проспект Червоної Калини 13 у приміщенні ЦНАПу або за телефоном 098 0917383.

✅️Центр працює в понеділок, середу та п'ятницю з 8:00 до 15:00, а у вівторок та четвер з 8:00 по 17:00.

Це четвертий центр в Сумській області, який було відкрито у співпраці Міністерства оборони України, обласної та районної адміністрацій та органів місцевого самоврядування. Всього в Україні станом на 13 вересня працює 36 центрів рекрутингу української армії.

💬Вже більше 16 тисяч осіб звернулися до мережі центрів рекрутингу української армії. Тисячі людей щомісяця долучаються до сил оборони як добровольці і їх кількість постійно зростає. Сумська область демонструє гарні результати. Тож закликаю всіх бажаючих звертатися до наших спеціально навчених цивільних рекрутерів та обирати собі військову частину та посаду у війську, - заявив уповноважений представник Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець

👥️️Рекрутуватися можуть особи з 18 до 60 років. Для медиків, психологів та людей від 18 до 25 років передбачено контракт строком 1 рік.

ℹ️Детальну інформацію про адреси та графік роботи центрів рекрутингу української армії можна дізнатися за адресою https://recruiting.mod.gov.ua/.

Центр рекрутингу української армії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь