Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА ІНФОРМУЄ

Дата: 21.10.2024 15:30
Кількість переглядів: 17

Фото без опису15.10.2024 на адресу Головного управління держпродспоживслужби в Сумській області через Web форму Держпродспоживслужби надійшли звернення, щодо фактів реалізації у інтернет маркетплейсів Prom, Rozetka та Епіцентр, масла «Українське» 82,5% жирності з пастеризованих вершків та масла «Українське» із свіжих вершків 82,5% жирності, які на думку заявників є не маслом а спредом. За інформацією, зазначеною на маркуванні масла, адреса потужності виробника ТОВ «Атлант груп», вул. Івана Павла, 3/2, м. Суми.

При опрацюванні звернення спеціалістами Головного управління Дердпродспоживслужби в Сумській області з’ясовано наступне:

1. Згідно даних реєстрів, потужності з виробництва масла за вказаною адресою не зареєстровано;

2. У м. Суми є вулиця Іоана Павла ІІ, а вулиці Івана Павла у м. Суми не існує.

3. Інспектори Сумського районного управління відвідали вул. Іоана Павла ІІ, на якій не знайшли слідів потужностей з виготовлення масла (на даній вулиці, довжина якої складає 350 м.), розташований багатоквартирний будинок і будинки приватного житлового сектору.

4. В одному із інтернет магазинів було встановлено пропонування до реалізації масла, зазначеного у зверненнях. При аналізі зображення масла «Українське» із свіжих вершків 82,5% жирності, виробництва ТОВ «Атлант груп», встановлено, що адреса потужності: вул. Миргородська, 18 А, м. Драбів, Черкаської області.

В разі виявлення в реалізації масла «Українське» із свіжих вершків 82,5% жирності, адреса потужності виробника ТОВ «Атлант груп», вул. Івана Павла, 3/2, м. Суми просимо негайно інформувати Держпродспоживслужбу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь