Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Військовий облік

ПРИЙМАЙ ВИКЛИК! ВСТУПАЙ В РЯДИ ЄЛІТИ!

У Новослобідській громаді триває тематична інформаційно-просвітницька кампанія з метою залучення до захисту країни й проходження військової служби у Десантно-штурмових військах Збройних Сил України

14:01 07.02.2024

Українці, які навчаються у коледжах, вищих навчальних закладах на денній формі навчання (на стаціонарі), мають право на відстрочку від мобілізації.

Про це йдеться у статті 23 Закону (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3543-12#Text) України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію». Зокрема там вказується на те, що здобувачі професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, асистенти-стажисти, аспіранти та докторанти, які навчаються за денною або дуальною формами здобуття освіти, не підлягають призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період.

14:49 06.02.2024

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПІДТВЕРДЖЕННЯ СТАТУСУ КРИТИЧНО ВАЖЛИВОГО ПІДПРИЄМСТВА

До уваги підприємств, установ та організацій, які розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації визначені критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період!

07:55 25.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь