A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Правова допомога поруч

❗️ Пеня та штрафи за несплату комунальних послуг знову будуть нараховуватися. Також надавачі комунальних послуг знову мають право припиняти надавати (відключати) їх боржникам.

Нагадаємо, що з березня 2022 року діяв мораторій (заборона) на припинення житлово-комунальних послуг, нарахування штрафів, пені тощо і стягнення заборгованості за комунальні послуги з населення. Однак постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2023 року №1405 його скасовано.

08:44 12.01.2024

Шахраї виманюють кошти в людей, які організовують благодійні збори на допомогу українським військовим

Шахраї виманюють кошти в людей, які організовують благодійні збори на допомогу українським військовим. Зловмисники дізнаються номер телефону організаторів зборів, телефонують і представляються працівниками служби безпеки банку або відділу фінансового моніторингу банку та запитують звідки надходять кошти на рахунок.

08:43 12.01.2024

Конфлікти між трудовим колективом та роботодавцем негативно впливають на роботу підприємства

Конфлікти між трудовим колективом та роботодавцем негативно впливають на роботу підприємства. Зміна умов праці, невчасно виплачена заробітна плата, зміни в колективному договорі чи невиконання законодавства про працю – це лише деякі з причин колективних трудових спорів.

07:52 12.01.2024

Що означає скасування заборони на припинення житлово-комунальних послуг, нарахування та стягнення неустойки (штрафів, пені) та стягнення заборгованості за ЖКП у разі несплати?

 Що означає скасування заборони на припинення житлово-комунальних послуг, нарахування та стягнення неустойки (штрафів, пені) та стягнення заборгованості за ЖКП у разі несплати? У разі несплати за житлово-комунальні послуги постачальники тепер знову мають право відключати абонентів, нараховувати пеню/штраф за прострочення оплати та стягувати борг у судовому порядку. Це не стосується тимчасово окупованих територій та зон ведення бойових дій, там продовжує діяти заборона. Потребуєте роз'яснення? Звертайтесь до системи надання безоплатної правничої допомоги, посилання у коментарі.

07:41 10.01.2024

Як система БПД надає допомогу засудженим

В Україні усі засуджені до позбавлення волі мають право на правничі послуги: як на консультації, так і на захист, представництво інтересів у судах, інших державних органах, складення документів процесуального характеру.

07:36 09.01.2024

 Для більшості гравців азартні ігри – це лише розвага. Однак існує ризик, що деякі люди можуть втратити контроль над своєю грою, віддавши їй занадто багато часу та уваги.

 Для більшості гравців азартні ігри – це лише розвага. Однак існує ризик, що деякі люди можуть втратити контроль над своєю грою, віддавши їй занадто багато часу та уваги.

10:53 05.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь