A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Навчання та підвищення кваліфікації

Тренінг " Участь громадян в процесах управління на місцевому рівні з застосуванням принципу гендерної рівності"

17 - 18 травня Уповноважена особа з питань гендерної політики Новослобідської сільської ради - Антоніна НЕЧАЄВА взяла участь у тренінгу " Участь громадян в процесах управління на місцевому рівні з застосуванням принципу гендерної рівності". Завдяки чудовим тренерам учасники тренінгу мали можливість ознайомитись з теоріями та практиками забезпечення принципів недискримінації за ознакою статі та гендерної рівності у місцевому самоврядуванні, ознайомитись із впровадженням гендерного підходу у діяльності ОМС та посиленням ролі територіальних громад у цьому напрямку, впровадження гендерної перспективи у політиці на місцевому рівні та з іншими не менш важливими питаннями забезпечення гендерної рівності громадян в громаді. Даний тренінг впроваджується за сприяння Програми ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Швеції. Велика вдячність тренерам та організаторам заходу за цікавий, актуальний та змістовно насичений тренінг .

18:25 19.05.2023

Працівники Новослобідської сільської ради підвищували кваліфікацію в Сумському регіональному центрі підвищення кваліфікації

Робота в громаді вимагає отримання максимум знань з різних сфер суспільного розвитку, соціально-економічних питань, управлінської діяльності. Тому однією з важливих складових є професійна підготовка посадових осіб місцевого самоврядування.

16:33 27.04.2023

Черговий конкурсний відбір на навчання пройшла Новослобідська сільська рада

Цього разу головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової та інформаційної роботи нашої громади стала учасницею нової навчальної програми від U-LEAD «Кроки для спеціалістів. Кадрові питання в ОМС в умовах воєнного стану».

07:52 10.04.2023

Гендерна рівність – невіддільний аспект прав людини та цінностей демократичної держави

Гендерна рівність – невіддільний аспект прав людини та цінностей демократичної держави. Україна визначила гендерну рівність як важливий пріоритет державної політики для забезпечення розвитку країни.

08:46 21.03.2023

ЧУДОВА НОВИНА!!!

Новослобідська громада пройшла конкурсний відбір для участі у комплексній навчальній програмі «Кроки для спеціалістів. Планування та програмування», організованій «U-LEAD з Європою», яка має на меті допомогти громадам у підготовці проєктів відбудови.

08:41 07.03.2023

У НОВОСЛОБІДСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ РАДІ ПРОВЕЛИ НАРАДУ-НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ ВЕДЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ОБЛІКУ

23 лютого 2023 в приміщенні Новослобідської сільської ради відбулась нарада-навчання з питань ведення військового обліку. У заході прийняли участь заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталія СКРИПЧЕНКО, секретар сільської ради Олена МІРОШНІКОВА, відповідальні особи за ведення військового обліку, старости сільської ради, керівники підприємств, установ, закладів сільської ради, оператор відділення обліку мобілізаційної роботи третього відділу Конотопського РТЦК та СП Ігор БАКАЄВ.

10:38 24.02.2023

"Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі"

У рамках проєкту "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі" розпочалось навчання третього набору майбутніх спеціалістів, серед яких і головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради Сергій ЛІТВІНОВ.

09:25 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь