A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Мінімальний розмір допомоги по безробіттю підвищено  до 1000 гривень!!!

Мінімальний розмір допомоги по безробіттю підвищено до 1000 гривень!!!

Розмір виплат для осіб, які отримують мінімальну допомогу по безробіттю без урахування заробітної плати та страхового стажу, на період карантину підвищено з 650 грн до 1000 грн. Таке збільшення передбачено постановою правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України, що набула чинності 18 квітня 2020 року

08:18 24.04.2020

Про забезпечення публічної безпеки та порядку під час святкування Пасхи!!!

Про забезпечення публічної безпеки та порядку під час святкування Пасхи!!!

Великодні свята вперше зустрічатимемо в умовах карантину. Закликаємо мешканців та гостей громади провести Великодні свята вдома, не наражати себе, своїх близьких та оточуючих на невиправдану небезпеку.

19:00 17.04.2020

Спільний проект Міністерства соціальної політики України та товариства "АТБ-Маркет" по забезпеченню  продуктовими наборами одиноких або одиноко проживаючих громадян!!!

Спільний проект Міністерства соціальної політики України та товариства "АТБ-Маркет" по забезпеченню продуктовими наборами одиноких або одиноко проживаючих громадян!!!

У рамках реалізації спільного проекту Міністерства соціальної політики України та товариства "АТБ-Маркет" привезені з міста Білопілля та безкоштовно були роздані 174 продуктових набора мешканцям Новослобідської об’єднаної територіальної громади. Вага одного продуктового набору склала близько 8 кілограм, до складу якого увійшли продукти першої необхідності: крупи, макарони, цукор, сіль, рослинне масло, апельсин, печиво, чай та інше.

14:03 17.04.2020

Програмою “U-LEAD з Європою” було виділено інформаційні матеріли про  COVID19 для нашої громади!!!

Програмою “U-LEAD з Європою” було виділено інформаційні матеріли про COVID19 для нашої громади!!!

Згуртована та добре поінформована громада – найкращий метод боротьби з коронавірусом. За підтримки European Union in Ukraine та його п'яти держав-членів, Центр громадського здоров’я України та U-LEAD з Європою / ULEAD with Europe було розроблено інформаційні матеріали про #COVID19 для громад. Сумським регіональним офісом Програми “U-LEAD з Європою” були виділені для нашої громади газети,постери формату А2 та інформаційні листівки.

13:48 17.04.2020

Допомога благодійного фонду Андрія Деркача "Наше майбутнє"

Допомога благодійного фонду Андрія Деркача "Наше майбутнє"

Допомога була у всіх віках природнo-людським добрим ділом. Так було колись і так залишилось зараз. Нас не потрібно вчити про її необхідність, про її важливість, про її цінність. Все зрозуміло само собою. Ми не можемо жити без інших, а інші потребують нас. В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все таки є.

11:14 17.04.2020

16 квітня 2020 року пройшла Сумська обласна комісія ТЕБ НС, на якій, дистанційно, були присутні спеціалісти громади!!! 

16 квітня 2020 року пройшла Сумська обласна комісія ТЕБ НС, на якій, дистанційно, були присутні спеціалісти громади!!! 

Звертаємо увагу, що 16 квітня, під час засідання Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій було доручено головам РДА, міським головам, головам ОТГ РОЗГЛЯНУТИ ПИТАННЯ щодо запровадження ЗГІДНО З ЧИННИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ додаткових протиепідемічних обмежувальних заходів на період карантину, зокрема щодо ОБМЕЖЕННЯ пересування та перебування громадян у громадських місцях у період вихідних і святкових днів (з 13 год. 01 хв. суботи і до 6.00 першого робочого дня після вихідних (святкових) днів 21 квітня).

08:23 17.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь