A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Відділ фінансів та економічного розвитку

Увага стихійна торгівля небезпечна для здоров’я!

Нагадуємо про  заборону торгівлі з рук у невстановлених місцях. Торгівля харчовими продуктами невідомого походження в невстановленому місці (на вулицях, у дворах, на тротуарах, у скверах, парках, під’їздах) з рук, із землі, без відповідного дозволу на розміщення об’єкта торгівлі, де відсутній ветеринарно – санітарний контроль, несе загрозу виникнення гострих кишкових інфекцій.

07:55 17.08.2023

Увага! Відповідальність за порушення використання РРО та ПРРО відновлюється!

     З 1 жовтня 2023 року в рамках дії Закону України від 30 червня 2023 року №3219-ІХ «Про внесення змін до податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» відновлюється застосування штрафних санкцій за порушення використання РРО та ПРРО.

10:40 10.08.2023

Фінансова допомога для малого та середнього бізнесу!

Громадська організація «Вест Юкрейн Діджитал» приймає заявки у рамках Програми підтримки економічної стійкості України, на надання фінансової допомоги для малого та середнього бізнесу, який знаходиться в процесі релокації через війну або вже релокований до Київської, ІваноФранківської, Львівської та Тернопільської областей.

09:44 10.08.2023

Про забезпечення цінової стабільності

     На підставі розпорядження голови Сумської ОДА від 12.03.2022 №88-ОД «Про забезпечення цінової стабільності» в області запроваджене державне регулювання цін (для магазинів, ринків з продажу продуктів харчування, аптек, АЗС) шляхом обмеження торговельної націнки в розмірі не більше 10% до відпускної ціни.

09:21 07.08.2023

Увага Працівникам та работодавцям!

В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави! Саме тому, з 1 серпня до 30 вересня 2023 року Державна служба України з питань праці проводить інформаційну кампанію «Виходь на світло!». Це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин. Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків.

08:10 03.08.2023

Про забезпечення цінової стабільності

  Відділ фінансів та економічного розвитку Новослобідської сільської ради повідомляє, що на підставі розпорядження голови Сумської ОДА від 12.03.2022 №88-ОД «Про забезпечення цінової стабільності» в області запроваджене державне регулювання цін (для магазинів, ринків з продажу продуктів харчування, аптек, АЗС) шляхом обмеження торговельної націнки в розмірі не більше 10% до відпускної ціни.  

14:31 28.06.2023

УВАГА!!! всіх жителів громади.

     Відділ фінансів та економічного розвитку Новослобідської сільської ради повідомляє, що згідно до доручення Голови державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 16.06.2023 року №01-10.1/5/15-2023, з метою ліквідації наслідків надзвичайної ситуації спричиненої підривом греблі Каховської ГЕС, для забезпечення стабільної санітарноепідемічної ситуації, стабільного епізоотичного стану, недопущення виникнення та розповсюдження особливо небезпечних, інфекційних хвороб, спалахів гострих кишкових інфекцій та протидії обігу небезпечних, непридатних до споживання харчових продуктів.

14:01 27.06.2023

МІНІ-ГРАНТИ ДЛЯ СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦТВА!!!

Відділ фінансів та економічного розвитку Новослобідської сільської ради повідомляє, що 01 липня 2023 року стартує новий грантовий проєкт, який передбачає надання безповоротних грантів мікробізнесу для забезпечення безперервності діяльності та для відновлення бізнесу переміщених підприємств. Проєкт реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ та Фондом розвитку підприємства в межах ініціативи «EU4Business: Відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП в Україні» у партнерстві з АТ «Ощадбанк».

11:55 27.06.2023

Про забезпечення цінової стабільності

На підставі розпорядження голови Сумської ОДА від 12.03.2022 №88-ОД «Про забезпечення цінової стабільності» в області запроваджене державне регулювання цін (для магазинів, ринків з продажу продуктів харчування, аптек, АЗС) шляхом обмеження торговельної націнки в розмірі не більше 10% до відпускної ціни.

14:24 21.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь