Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Військовий облік

Уряд розширив перелік документів для надання статусу УБД.

Перелік документів, які підтверджують участь у бойових діях, відтепер доповнений згадкою в книгах служби і наказів про залучення до бойових заходів. Тобто для оформлення статусу учасника бойових дій необхідно надати довідку за формою, затвердженою постановою 413 Уряду та один з документів, які згадані в переліку абзацом 10 пункту 4 постанови № 413 (нині доповнено книгами служби та новим різновидом наказів).

15:19 28.07.2023

Кожні ваші 15 грн наближають кров до фронту на 1 км — Ірина Славінська

Середня вартість однієї доставки крові на фронт — 50 000 грн. Одна така поїздка дає можливість врятувати понад 1500 життів наших захисників і захисниць, а також поранених цивільних на прифронтових територіях. Про це, а також про активність українських донорів під час повномасштабної війни, в ефірі телемарафону «Єдині новини» на ICTV розповіла Ірина Славінська — співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

15:15 26.07.2023

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про внесення змін до статті 26 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу»

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про внесення змін до статті 26 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», які стосуються розширення підстав звільнення з військової служби деяких категорій громадян в період воєнного стану (№ 8009). Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.

18:30 25.07.2023

На Сумщині формується окремий піхотний батальйон

Відповідно до вимог директиви Міністра оборони України та Головнокомандувача Збройних Сил України в 2023 році Сумському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки визначене завдання з формування окремого піхотного батальйону

09:40 20.07.2023

Президент підписав закон, який вдосконалює питання виконання військового обов’язку та проходження військової служби.

Президент Володимир Зеленський підписав Закон № 8169, який удосконалює положення Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» в частині порядку виконання громадянами військового обов’язку та проходження ними військової служби та служби у військовому резерві.

15:17 19.07.2023

Набір до нового піхотного батальйону

Третій відділ Конотопського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки інформує про набір громадян для проходження служби у складі окремого піхотного батальйону, який базуватиметься на території Сумської області.

12:49 19.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь