Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Військовий облік

Чи потрібно чоловікам-переселенцям після зміни фактичного місця проживання у довідці ВПО, ставати на військовий облік?

Призовники, військовозобов’язані та резервісти в разі вибуття в іншу місцевість повинні прибути до відповідних органів для зняття з військового обліку та в семиденний строк з дня прибуття до нового місця проживання стати на військовий облік. Для зняття та постановки на військовий облік, потрібно прибути особисто та мати із собою паспорт громадянина України і військово-обліковий документ.

12:59 14.04.2023

Хто може отримати відстрочку від мобілізації для догляду за родичами?

До контактного центру системи Безоплатна правова допомога телефонують громадяни з питаннями щодо відстрочки від мобілізації, зокрема для догляду за родичами літнього віку або з інвалідністю.

07:56 13.04.2023

Шановні голови громад 14 березня відбудеться семінар на тему: «Проблемні питання бронювання працівників аграрної сфери»

Повідомляємо, що 14 березня 2023 року о 14 год. 00 хв. у онлайн-форматі відбудеться семінар, організований Міністерством аграрної політики та продовольства України, на тему: «Проблемні питання бронювання працівників аграрної сфери».

07:45 14.03.2023

Шановні аграрії!

Міністерство аграрної політики та продовольства України надало роз'яснення щодо прийняття рішення про визначення підприємства критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

11:01 03.03.2023

У НОВОСЛОБІДСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ РАДІ ПРОВЕЛИ НАРАДУ-НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ ВЕДЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ОБЛІКУ

23 лютого 2023 в приміщенні Новослобідської сільської ради відбулась нарада-навчання з питань ведення військового обліку. У заході прийняли участь заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталія СКРИПЧЕНКО, секретар сільської ради Олена МІРОШНІКОВА, відповідальні особи за ведення військового обліку, старости сільської ради, керівники підприємств, установ, закладів сільської ради, оператор відділення обліку мобілізаційної роботи третього відділу Конотопського РТЦК та СП Ігор БАКАЄВ.

19:29 23.02.2023

Що робить стрілецький батальйон?

Батальйон призначений для охорони та оборони об'єктів військової інфраструктури, адмінбудівель обласної та районних державних адміністрацій, служби на блокпостах, для ведення бойових дій у випадку проникнення на територію області незаконних збройних формувань.

08:27 17.02.2023

ДОБРОВОЛЬЦЯМ ШТУРМОВИХ БРИГАД «ГВАРДІЇ НАСТУПУ» БУДУТЬ НАДАНІ ПЕРЕВАГИ ТА ПІЛЬГИ

Заступник Міністра внутрішніх справ Катерина ПАВЛІЧЕНКО в ефірі телемарафону FREEDOM розповіла про механізм вступу до штурмових бригад «Гвардія наступу», а також поінформувала про переваги служби у добровольчих бригадах Нацполіції, Нацгвардії та Держприкордонслужби «Служба в МВС має свої переваги. Зокрема, це пільги при вступі та у процесі навчання у військових та правоохоронних вишах. Окрім того, усі військовослужбовці підрозділів сил оборони, які беруть безпосередню участь у війні впродовж не менше 30-ти днів, отримують статус учасника бойових дій. Ті, хто проявлять себе найкраще, у майбутньому очолять наступні добровольчі підрозділи та наступальні операції», – зазначила Катерина Павліченко.

08:29 09.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь